App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jobbig graviditet !

Hej! Jag är gravid med mitt andra barn. Har en dotter som är 4år och hennes tid i magen var absolut ingen problem, jag var pigg och orkade med så mycket ända till slutet. Nu är jag gravid V.33 den här gången är inte alls som förra gången, jag har ont 24/7 känns det som, ryggen, vaderna Och fötterna. Jag kan inte gå så länge. Och då undrar jag om det är så här jobbigt när man bär på en pojke? Hur var/är det för er med söner?

2013-10-22
Ikraan
Ikraan

Åh min grav var med jobbig med sonen.. Blev jätte svullen, ont i svanken.. Hade ett jäkla humör, och de var bara allmänt jobbig!! Sen blodtrycket gick upp o ner utan anledning !!! Så jag är ju inte supet glad att gå igenom en grav just nu.. Men men.. Vad gör man inte!

2013-10-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Min första graviditet var underbar och då fick jag en tjej. Andra graviditeten mådde jag SKIT!! Mådde superilla i 26 veckor som sedan avlöstes med karpaltunnelsyndrom och foglossning från h-vetet!! Det blev en pojke ;-)

2013-10-23
saranelson
saranelson

Jag fick en son spydde hela grav lite foglossning på slutet hf från v 34 men inte särskilt trött...

2013-10-22
Idussen
Idussen

Kan ju även bero på andra omständigheter. Du har ju inte samma möjlighet till vila/sömn nu som innan du fick första barnet. Dessutom gär du ju en held el saker nu som du inte gjorde då, klart att det tar på kroppen. Sen är ju en graviditet ingen lätt match för en kropp heller.

2013-10-22
Yrwen
Yrwen

För mig har det blivit värre och värre för varje barn och jag har fått tjej/kille/tjej

så mitt svar är att det beror på varje graviditet - inte på könet.

2013-10-22
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...