App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bada

Hej, jag har en dotter på 2 1/2 månad som hatar, verkligen Hatar att bada! Så fort jag sätter ner henne i badbaljan så börjar hon att skrika. Det spelar ingen roll vart, när eller hur jag gör. Hon skriker lika mycket varje gång. Hon är tyvärr ett spy-barn så hon måste bada varje dag! Är det någon som har några tips på hur jag kan göra så hon accepterar det? Det är inte kul när hon är så förbannat arg :/

2013-10-22
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 2 år och 7 månader

Min dotter avskyr att bada själv, badar vi med henne bli hon lugn :)

2013-10-23
Adorabelle
Adorabelle

Något man kan tänka på är att se till att inte vattnet skvalpar in och ut i öronen. Ha hellre öronen helt under vattnet än precis i vattenytan alternativt helt över vattenytan. :)

2013-10-22
Suzz78
Suzz78

Man kan ju testa lite varmare vatten. Min stora var itne så förtjust i att bada, tills jag började bada tillsammans med henne i badkaret, det älskade hon!

2013-10-22
Yrwen
Yrwen

mina barn vrålade oxå i början. Dom ville ha lite varmare vatten. Med min minsta får man lixom vänja han vid vattnet. Stoppa ner fötterna å plaska lite. Då går det bättre och han får inte världens chock när han kommer i vattnet.

2013-10-22
AnnaGille
AnnaGille

Vår dotter skrek som en stucken gris när det var bad-dags de 3 första månaderna. Sen blev det bättre och nu idag älskar hon det, hon blir lugnare när vi pratar lungt och sjunger för henne samtidigt. Hon märker av direkt om vi blir stressade av hennes gråt, så för vår del handlade det nog mer om att vi behövde ta det lungt och stänga ute gråten en stund och bara fortsätta att sjunga och prata lungt, då blev hon lugn, och nu är som sagt badstunden något positivt :)

2013-10-22
Bouzidi
Bouzidi

Min pojke hatade också att bada i början. Tills vi kom på att han tyckte vattnet var för kallt. Så vi fick ha varmare vatten än de rekommenderade 37 graderna. Efter det har det för det mesta gått bra att bada. Kan det kanske vara något sånt?

2013-10-22
Bubblan6
Bubblan6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...