App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

1: 6 månader, Inte en lugn stund 2: Skor?

Min son på 6 månader håller igång från att han vaknar till att han blir trött o ska sova. Han vaknar o vill mysa o hasa/rulla runt på sängen, sen vill han upp. Leker på golvet på lekmattan, ligger, sitter, krålar, sen vill han upp o gå. Så vi går runt en stund, jag håller honom i hönderna o vi vandrar omkring o pratar om allt vi ser här hemma. Efter d kan det vara en matstund. Sen är det dags igen. Kanske klättra lite på soffan, läsa bok, sjunga, prata, mysa. Sen vill han upp o gå igen. Detta låter kanske inte mkt men d går i ett här hemma. D enda som lugnar ner honom är TVn, men jag vill inte att han ska titta på TV så liten. Ut kan vi inte gå idag, d e regnigt o tråkigt utan nån bebisanpassad lekplats i närheten. Så...vad gör ni med era 6 månaders hemma? Har jag missat nåt? O till fråga 2... Har ni skor till era 6 månaders? M tanke på att han vill gå funderar jag på att köpa skor så han kan få gå utomhus också, men vilka passar dom mjuka små fötterna. Vill inte skada hans fötter :/ hoppas nån förstår mitt inlägg. Har skrivit i turbofart nu medan han sover...

2013-10-21
Adde86
Adde86

men så är det väl? annars har jag också konstiga barn...

korta stunder kan de leka tex med babygymet om man sitter bredvid, de kan roa sig lite med en gryta och slev att slamra med, sen får man göra något nytt.

det är ju jobb hela tiden! Men mina har fått hänga med i vardagssysslorna med (de man orkar/hinner = inte mycket) tex vattna blommorna (jag) med bebis i selen - så pratar man om vad man gör :" nu vill blomman ha vatten, så den kan växa. Detta är en kaktusm, den har vassa taggar"

osv... Man känner sig fånig ibland, men det gör ju inget.

Sen gungar man ute en stund, går på öppen förskola och kanske sover bebisen ganska länge efter det så kunde man vila innan man hade stora barn...

 

Mina har fått skor när de går själva, innan dess har man mest burit dem, gungat, åkt rutschbana osv Så vi har haft mjuka tossor i samma material som vinteroverallen. De står emot väta och kyla ett litet tag, men funkar inte att promenera med.

 

När de fått skor har de fått Kavat

2013-10-21
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...