App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

avslag eller mens?

Har en liten fråga som jag hoppas att ni kloka Libero- mammor kanske kan ha svar på. För 4 veckor sedan föddes min underbara lilla dotter (andra barnet) och jag blöder fortfarande, men inte samma slags avslag som det varit så därför undrar jag om jag redan kan fått mens?! Det kommer inte längre några blodiga klumpar och inte heller är det brunfärgat, detta är färskt blod.. Jag kan ha ett uppehåll på en dag eller så men sen börjar det blöda igen så jag har alltid en binda i trosan. Förlossningen gick snabbt och allting gick jättesmidigt, inga stygn och jag kunde sköta magen samma dag utan problem. Hade inte ont någonting efteråt heller utom vid amning då livmodern drog ihop sig. Efter förra förlossningen hade vi sex 3 veckor efteråt och då fick jag ändå sys med tre stygn och hade jätteont i flera dagar. Avslaget då vart klumpig och blev med tiden mörkare och blev mindre, men det kom aldrig tillbaka som färskt blod. Bör jag vara orolig?? Jag och sambon börjar tröttna, vi har haft många tillfällen till sex då stora barnet varit iväg hos morföräldrarna och lillan sovit men jag vill inte ha sambon där nere på något sätt när jag fortfarande blöder.

2013-10-20
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Jag hade så.. Att det kom tillbaka efter en dag igen.

2013-10-21
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 11 månader

Tack för era svar! Jag ska på efterkontroll om två veckor, förhoppningsvis är det borta tills dess ;)

2013-10-21
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Ammar du? Jag hade oxo så mot slutet, när avslaget var på väg att ta slut. Kunde gå halva dagar utan nåt o sen på eftermiddagen så var bindan blodig. Tog 6 veckor innan mitt slutade helt. Du kan ju alltid ringa din BM om du är orolig.

2013-10-21
Adde86
Adde86

sådär var det för mig med, blödde inget sen helt plötsligt börja de igen med färskt blod. började också fundera på ifall de var mensen men troligtvis var de fortfarande avslag.

2013-10-21
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Barn på 1 år och 7 månader

Vet inte, man kan ju få "återfall" av avslaget också, men jag vet itne om det kommer färskt blod då...

2013-10-20
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...