App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

märkbar skillnad under lchf perioden..

jag började ju äta lchf style.. inte fullt ut men i stora drag. hur som helst så har jag ju undvikit snabba kolhydrater.. det gick ganska bra ett tag och plötsligt började min mage stabilisera sig.. jag tänkte inte på det då men NU när jag börjat slarva så märker jag att min mage e fullständigt ur balans. Magknip, å väldigt instabil helt enkelt. Nu blir jag lite ledsen för jag inser att jag kanske måste tänka om, sluta slarva, sluta äta bröd osv igen.. för min mages skull. det var ju ganska skönt å mer eller mindre kunna lita på den. nu vet jag inte när den har tänkt att explodera. någon annan som märkt av något liknande när ni lagt om kosten? Jag verkar ha hittat ett svar på ganska många års magproblem.. eller så var det bara en ren å skär tillfällighet.. kan ju vara värt att prova iaf.

2013-10-17
osisen
osisen

sorry om det inte var helt enligt tråden, men det kanske hjälper?

2013-10-17
solskensmamman
solskensmamman

jag är nyfiken på SPC-flakes. Har läst så mkt gott om dessa, men vet ingen som provat dem mot orolig mage.

Någon här tog det mot  mjölkstockning med bra resultat.

Har någon testat detta som "magmedicin"?

Hur blev det?

2013-10-17
solskensmamman
solskensmamman

fast blodtrycket har inte varit så högt så ja behöver medicin.. det var bara högre ä jag normalt haft innan.. :-)
men efter att ja slutade med onyttigheter så blev det perfekt! min tanke e ju inte att äta efter en diet utan att äta nyttigare helt enkelt. å nu i efterhand när ja börjat falla in i gamla rutiner så inser jag ju att maten har större betydlese än man vill inse för att kroppen ska fungera som den ska.
å grönsakerna är inte problemet.. det e jag säker på.. å nu har ja dessutom inte ätit blomkål på flera dagar. det e ju inte så att ja plötsligt trycker i mej mängder av blomkål :-)
å eftersom magen mådde bra när ja åt blomkål meb inte godis å bröd så tror ja inte heller att det är det som stör magen nu.

2013-10-17
osisen
osisen

besviken på mej själv helt enkelt som har så kass karaktär..

2013-10-17
osisen
osisen

ja alltså jag körde ju inte helt på lchf.. jag tog bort mycket kolhydrater å sen e det väl som vanligt egentligen.
visst har ja ätit lite mer brieost än vanligt men i övrigt e det mer eller mindre samma.
ja funderar på om det e mjölet som e det som stör min mage.. för jag har ju låtit bli mjöl å bröd å godis då och det e ju det som är den största skillnaden gentemot innan.. visst ingen pasta å ingen potatis heller men det saknar jag inte alls å äter mycket hellre broccoli å blomkål :-) så det gör jag fortfarande men ja har börjat slappa med godiset å brödet igen.. det som va mitt stora problem liksom å nu e magen lika åt skogen som innan.. :-(
ja hade dessutom lyckats sänka mitt blodtryck som va lite högt nu vet ja inte allls va det e på om det fortfarande e lägre eller ej..
ja lyckades få ner det ganska mycket också så kanske hade jag hittat det som passade min kropp helt enkelt.

2013-10-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...