App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

alla nappar i samma burk ...

de har ju bytt personal på lillans dagis å den nya personalen e väl trevlig men sååååå oorganiserad känna det som. förut hade de alla nappar hängande på en krok med barnens namn. en egen snutte tillsammans med barnena madraaser osv. nu ligger alla nappar i en hög bara å vi får alltid fel nappar trots att vi har namnnappar . så får man gå å leta . å dessutom känna det aådär å ha alla nappar i en skål som uppgjort för å dela smittor.. nog för att de smittar varandra ändå.. äh ja vet inte mem det känns mer å mer som "det va bättre förr" iaf så som jag ser det.. på dottern märker ja ingen skillnad men hon e ju fortfarande lite åxå.. ofta hon kommer hem i andras blöjor.. det finns ingen lapp om att de e slut men ändå e de slut när man kikar. det kändes som de hade så mycket bättre koll å mer erfarenhet bland den gamla personalen.. kändes iaf mucket bättre än nu

2013-10-15
osisen
osisen

det finns nyckelskåp med krokar till napparna som den gamla personalen använde men de står oanvända å sitället ligger alla nappar på bänken där schemat ligger de ligger huller om buller å endel i en liten skål..
ja misaade föräödeamötet som var.. ja jobbade å de aviserade med kort varsel :-(
men de sa att de bara akulle presentera sej lite aå det va inte hela världen om man missade men såhär i efterhand känns det som de kanske tog upp lite mer än så.. som jag gärma velat höra om som tex reggio emilia.. men aja...
hoppas på utvecklingsamtal snart så man får prata lite..
nu får man endaat rapporter.. ja det har varit bra.. efter man frågat då..
sen om det e nåt de spontant berättat så e det om hon puttats, tagit leksaker osv.. alltså endast negativa saker... dock sällan.. men ja tycker det e kul å höra annat även om ja självklart vill veta när hon inte beter sej som hon ska åxå ..
jaja.. som sagt det e väl mer ja som förälder än barnen aom upplever detta så.. men ja ska kolla någon dag o det e dags för utvecklingsamtal snart.
senaste är det mest vikarier å helt ärligt vwt ja inte om det e ny personal eller bara vikarier.. har ju en kille som varit där i ett par månader nu.. men har inte fått nån presentation av honom så ja vet inte om han e vikarie eller ny heller eller om han praktiserar eller nåt..
helt enkelt rörigt på ställlet

2013-10-15
osisen
osisen

På min förskola har de en låda för napparna med ett fack för varje. En skruvlåda typ köpt på ikea. Praktiskt, alla barn har sitt eget fack.

2013-10-15
Brassbandcookie
Brassbandcookie
Barn på 3 år och 3 månader

prata med personalen o dela med dig av din oro. Fråga dom om dom känner sig oorganiserade. Om de e nya, håller de då på att planera o strukturera verksamheten? Prata o fråga. Oftast vill personalen dela med sig. O d borde de göra så ni vet vad som sker på förskolan. Vet dom om att alla barn hade egna napplayser o madeasser? Fråga! Tipsa!

2013-10-15
Adde86
Adde86

Usch! Jag hade nog ifrågasatt vad dom håller på med och varför det har blivit så mycket ändringar. Skall ni ha föräldrarmöte snart där man kan prata med dom?

2013-10-15
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...