App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fick bästa idén :-)

vi väntar ju på våran nya soffa som vi beställde för några veckor sen och nu fick jag världens idé eller ja mannen sa nåt om det i förbifarten å juat då tänkte ja inte på det men nu insåg jag ju hur smart det var. om vi slänger ut de gamla sofforna innan och lägga om golvet i vardagsrummet. det hade ju varit sjukt gött med nytt golv. jag vet ju redan va vi ska ha så det e ju bara å köpa.. frågan e dock om golvläggaren har tid typ NU... :O finna väl risk att han inte har det men man kan ju kolla iaf. i värsta fall får vi helt enkelt skita i golvet så länge.. förstår inre att ja inte tänkte på detta tidigare eller att mannen sa det till mej tydligt.. haha.. man ka inte bara nämna för mej man måate säga nu gör vi såhär annars går det fan inte heöa vägen fram alla gånger ;-)

2013-10-14
osisen
osisen

Övning ger färdighet ;) min sambo lärde sig själv.. Och har lagt i flera rum nu!

2013-10-14
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 8 månader

för att vi inte kan. :-) vet inte hur man gör helt enkelt..
Sen har vi en nära kompis som e golvläggare så vi får ju proffshjälp om vi vill å då tar ja gärna det.. går lite fortare åxå :-)

2013-10-14
osisen
osisen

golvet är verkligen såååååå slitet i vardagsrummet å går inte att få rent tyvärr.. så nytt golv är ju egentligen ett måste..

2013-10-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...