App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snarka

Fler än jag som ha svårt å somna när nån snarkar i ens närhet? Många andra ljud kan jag sova igenom å sambon ensam som snarkar kan gå då jag kan buffa till han å han slutar så pass att man hinner somna. Men nu e det outhärdligt, svärmor å svägerskan e på besök några dagar pga av dotterns 1 årsfirande å sover då på vår soffa i vardagsrummet vägg i vägg med sovrummet vårt å dessa 2 kvinnor kan snarka dom! Å helst varvar dom å sambon med varann så jag ligg på helspänn å kan inte somna. Ett värdsligt problem men e man trött å sliten av en vecka med bakning, födelsdagsfirande å mycket folk på besök å på det en dotter som sover oroligt så e det jäkligt jobbigt. Sorry mitt gnäll men e trött å kan ej sova.

2013-10-12
ica_86
ica_86

Det finns en nässpray son tydligen ska vara bra. En kolega testade på sin man och det funkade. Jag hade sån tur att min man slutade snarka när han gick ner i vikt 😃

2013-10-13
Helbeng
Helbeng

hehe nu gick gubben in till mig i vardagsrummet och la sig i soffan och började snarka.. kanske man skulle smyga in till sovrummet och försöka somna ;)

2013-10-12
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

ja, själv är man uppe för ens gubbe snarkar som en tok i sovrummet. vete tusan om det blir någon sömn denna natt! så kan tänka mig hur det är när 3 personer snarkar ikapp.. får hoppas att du somnar snart!!

2013-10-12
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...