App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

en dum komentar!

Igår blev jag litr irriterad på en kompis. Det finns inte på världskartan för henne att skaffa barn. Men vi gick och prata om babyskydd. Hon nämnde för mig att hon sett en begagnad stol som var billig o så. Min komentar var att dels har vi köpt en ny. Och vi ville inte köpa en begagnad för man vet ju inte om den är krockad. Finns ju oärliga människor. Hon menade då på att men man kollar väll stolen innan man köper en begagnad. Inte så lätt att veta att det oftast inte syns på stolen om den är krockad. Detta sade jag till henne. Fick till svar att men det dpelar väll ändå ingen roll? Nehe vaddå få frågade jag henne. "Ja men om man skulle krocka så gör det väll ändå ingen skilnad? Bebisen kommer ju äbnå inte klara sig" den komentaren blev jag så arg på. Började säga att det gör en jävligt stor skilnad och om man har ett högt säkerhetstänk kring sitt barn. Att barnet ska sitta rätt och sånt så är det ju väldigt stor chans att barnet överlever. Drog parallelen att man inte drar på ett barn en cykelhjälm som man ramlat med.. Förstår inte hur man kan säga så. Det spelar väll ändå ingen roll. Bebisen överlever ju ändå inte vid en krock... jo man tackar ja. Finns ju en anledning till att det finns riktlinjer och bestämmelser till hur barn ska fördas i en bil. Nästan som att säga att det spelar ingen roll om man har bälte på sig i bilen. Man dör oavsätt om man skulle krocka! Vad tycker ni om hennes komentar?

2013-10-12
lillalelin
lillalelin

förstår inte hur man ens orkar bry sig?

2013-10-12
jenccy
jenccy

Varför skulle babyskydd finnas om alla dog vid krock?

2013-10-12
burtonmamma
burtonmamma

Om hon vill ha stopp på det så borde hon inte dragit upp det samtalsämnet. Jaja. Tyckte bara det var en konstig grej att säga.

2013-10-12
lillalelin
lillalelin

Ja de va en dum kommentar, säkert inte menat som det lät. Personer som inte har barn och inga vill ha brukar inte vilja prata allt för mkt om barn och barnprylar. Kanske va hennes sätt att få ett stopp på pratet, om än ett dumt sådant....

2013-10-12
Kimmsa
Kimmsa

jag skulle nog kunna kläcka ur mej något urkorkat om tex fiske eller golf - som jag har noll intresse av...

så det är ju inget konstigt att man inte bryr sig om det man inte bryr sig om. Ni har ju en massa annat gemensamt att diskutera.

2013-10-12
solskensmamman
solskensmamman

Du ska nog välja någon annan att shopa babyprylar med. O ha inte henne som barnvakt sen. Hon har uppenbarligen ingen kunskap inom ämnet, eller något större intresse.

2013-10-12
Adde86
Adde86

fast de flesta barn överlever ju faktiskt en krock just pga våra säkra stolar . okunnig kommentar skulle jag säga och ganska klumpigt sagt.

2013-10-12
osisen
osisen

Hoppas hon står fast vid att inte skaffa några barn för hon ska verkligen inga ha! Fy sjutton!

2013-10-12
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...