App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blä på denna väntan!

Gått över två dagar och lär bli flera! Inga tecken alls på att min pojke vill ut. Jag hoppas verkligen till helgen så att det inte blir en igångsättning senare nästa v. Är så sjukt uttråkad av att vänta för ha verkligen inget att göra nu! Städat varenda vrå här hemma. Samtidigt är man för trött för att gå ut o hitta på något mer än en timmas promenad per dag. Blä! Ville bara skriva av mig lite :)

2013-10-10
VLupaca
VLupaca
Bebis på 2 månader

Levena, ush vad jobbigt att känna så. Jag kan inte klaga alls på min graviditet. Hade illamående från början men sen har den varit som dans på rosor. Har kunnat sova bra, inte behövt gå upp för att kissa osv. Samma än. Kan vara för jag sover tungt hehe. Lite tungt ibland men som sagt finns andra som haft d värre än jag. Dock är d just sista tiden nu jag känner att jag vill ha ut han eftersom jag verkligen inte ha något mer o göra här hemma. Visst njuta av egentid. Men d skippa jag haha! :) hoppas din kommer tidigare ifall! Lycka till med allt :)

2013-10-11
VLupaca
VLupaca
Bebis på 2 månader

Åh Gud så segt att dem vill komma ut precis innan igångsättning. Hoppas man slipper gå runt mer än en vecka över tiden. Kommer förmodligen sluta med att jag raka av mig håret eller något av tristess haha :)

2013-10-10
VLupaca
VLupaca
Bebis på 2 månader

Jag tycker det är blääääää redan nu och då är jag bara i 37+3 :( så trist att vänta å vänta å vänta

2013-10-10
Helbeng
Helbeng

Vet hur det är, hade planerat igångsättning och lilla killen kom ut fyra timmar innan den! Så hick alltså till vecka 42+0... Segt!

2013-10-10
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...