App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

5 veckor sen första blödningen

nu har det gått 5 veckor från första blödningen och 4 veckor efter missfallet. nyss när jag var på toa så kom det jätte mkt blod i form av massa klumpar. kan säga att de kändes typ som när man skiter diarré fast det kom inte från röven. för 4 veckor sen så gjorde jag senaste vul och då hade jag 11 mm kvar och efter de så har de kommit ut små klumpar så trodde faktiskt att allt var borta. nu när dom större blödningarna kommit igång igen så känns det som att något är rätt så fel =/

2013-10-10
katrin89
katrin89
Bebis på 14 månader

Tror helt säkert det var det sista då! Men som du skrev.. Fortsätter de så ring :)

2013-10-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 1 månader

jag var i v 12 när jag fick missfall och fick även reda på att de va två då. för fyra veckor sen så blödde jag extremt mycket, fick sitta på toan för det bara rann rätt ut och då fick jag även ut två stora klumpar i storlek med apelsiner å efter de blev blödningen betydligt mindre. men den gången blev jag inlagd för dom ville ha koll på blödningen fick även drop då mitt blodtryck var lågt tror de var 91/53 och som sagt gyn kollade mig dagen efter och sa då att de bara var 11 mm kvar och att jag kunde blöda mellan 1-2 veckor till. jag vill inte ringa bm eller sjukvårdsrådgivningen idag för ha rätt mycket på schemat tyvärr. Men kommer ringa på måndag om de inre har slutat. jag mår bra i övrigt så tror inte de är jätte farligt iaf.

2013-10-10
katrin89
katrin89
Bebis på 14 månader

Jag blödde en hel månad i mitt missfall.. Fick åka in å ta blodprov flera ggr eftersom mitt hormonvärde inte gick ner.. Men sen efter en månad blödde jag extremt... De var de sista som skulle ut!

2013-10-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 1 månader

Nu har jag aldrig haft mf så vet inte hur det ska vara men om jag vore du så skulle jag nog ringa min bm och fråga om det är normalt.

2013-10-10
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...