App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Knappt bröst..

Jaa, något är det ju självklart som hänger där framme men efter graviditet och amning så vill jag inte påstå att det ser ut som bröst..nio underbara månader har gott sedan min lilla kom till världen och snart tre månader sedan jag slutade amma.. Enligt vänner och bekants kommer dom (brösten) aldrig bli sig lika igen. Dom har aldrig varit jättestora men nu fyller jag inte ens ut 70a.. Vet inte alls vad jag vill med denna tråd. Känner mig bara så sjukt okvinnlig..

2013-10-08
Jane_89
Jane_89

Jag förstår hur du tänker McLarsson. Jag reagerar för att jag vill inte bli sed som någon typ av" kissie" figur.Som gör skönhet operationer var och varannan vecka Jag är olycklig över att mina bröst är borta ( framför allt när dom var så fylliga när jag ammade) samtidigt är jag fullt frisk och mår bra och jag tror inte att jag är speciellt ful och som jag skrev innan skulle jag till förmodan få i hop 35 tusen kronor skulle jag nog inte ha hjärta att lägga dom endast på mig.

2013-10-11
Jane_89
Jane_89

Jag bryr mig om att unga människor lägger sig under kniven för andras skull ja, detta tycker jag är oerhört synd. Men nu var ju inte det fallet för just dig. Jag diskuterar mest allmänt och vädrar tankar, vilket är min poäng till alla som går i operationstankar, att fundera länge och väl, väga för och nackdelar. För det är ändå en hyfsad stor operation under narkos vilket alltid innebär risker. Jag har verkligen inte ändamålet att döma/klanka ner på någon, men min uppfattning är att detta ändå är ett diskussionsforum, tråkigt om du tycker jag är dryg som vädrar åsikter.

2013-10-11
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Tack levena 3 du satte ord på mina tankar.

2013-10-10
Jane_89
Jane_89

Ja catpuss fint för din vän som hittat en lösning som fungerar :) jag letar som sagt efter min. Jag är tyvärr både höft och rump lös..dock har jag väldigt långa ben och dom gillar jag att framhäva :)

2013-10-10
Jane_89
Jane_89

Jag tycker jag är snygg med eller utan bröst men jag känner att min kvinnlighet försvunnit tillsammans med brösten. Och ja MIN kvinnlighet sitter där då jag är väldigt smal och inte har höfter eller rumpa. Än en gång vilken tur att du har sådan toppen karl mclarsson! Och skönt att du är så trygg med dina bröst! sedan kan jag undra vad du har med att göra/ bry dig om varför " man inte ska göra det för någon annans skull" Min man tycker inte att jag ska göra någon operation heller, tycker att jag är vacker och sexig och allt där i mellan. Men detta är absolut inte för honom. Utan för mig...jag är 23 år gammal och för mig är det inte okej att gå runt med " fula" bröst ( som du uttrycker det) och vi pratar inte om lite hängbröst. Det är skin som inte fyller ut en 70a.

2013-10-10
Jane_89
Jane_89

Mm, hett! ;)

2013-10-10
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Ja men då är ju frågan varför man inte tycker att man är snygg utan bröst/hängande bröst? Sitter kvinnlighet bara i brösten? Hade min sambo sagt att jag borde operera brösten hade jag blivit både ledsen och förbannad, och säkert fått seriösa tankar på operation, men mest tankar på att lämna honom tror jag. Han tycker som tur är att jag är sexigast som jag är. Men som sagt, jag dömer absolut ingen som vill operera sig, i dagens välfärdssamhälle är det ju möjligt för dem flesta, så om det ger bättre psykisk hälsa så why not. När fullt fungerande kroppar inte är bra nog får väl kniven skapa perfektion. Nu lät det dömande, men jag vill bara att alla som opererar sig är helt på det klara av vilken anledning, och för vem man gör det. Och när blir det okej att få fula bröst då? Vid 50? 70? Ska vi alla ha pigga uppåtpekande bröst när vi tillslut lägger näsan i vädret? Bara funderingar jag går och grunnar på... För övrigt tycker jag att man alltid kan träna upp bröstmusklerna för att få en piggare urringning, muskler och en sund kropp är väldigt attraktivt och något alla kan skaffa sig helt gratis iaf :)

2013-10-10
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Men om självkänslan faktiskt sitter i brösten då helbeng? När du som kvinna inte ens fyller ut en 70a och inte känner dig kvinnlig eller attraktiv längre? Och det är endast på grund utav brösten? Vad är det då jag ska gå och bearbeta? Självklart ska du inte göra en operation om du inte är helt hundra samtidigt är det inte bara att åka och göra det heller utan det är åtminstone 2 samtal med läkare innan samt utprövning av inplantat och annat så om du inte är helt blåst hinner du nog inse om du verkligen vill göra det eller inte.

2013-10-10
Jane_89
Jane_89

Om det sitter i bättre självkänsla borde man inte bearbeta andra saker än att operera brösten då? Min självkänsla sitter inte i mina bröst iaf och hur gör man om självkänslan inte blir bättre när man gjort OP? Lever med dålig självkänsla och typ 30 papp fattigare

2013-10-10
Helbeng
Helbeng

Nej, där tror jag du har fel, min karl är väldigt rättfram i sina åsikter, och han har varit tillsammans med en med implantat för många år sedan, (hon opererade dem mesans de var tillsammans, han var då först positiv till det men blev oerhört besviken bär han fick se och känna på resultatet) det är därför han kan säga att han faktiskt tycker det är vidrigt. Om vi slår på en liten film av erotiskt inslag väljer han alltid sådana med Big naturals... Sedan kanske min sambo är undantaget som bekräftar regeln, win för mig då isåfall! Btw, har för mig att jag läste att du är emot smink, men inte boob jobs? Hur resonerar du då?

2013-10-09
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Nu när jag ammar har jag 75B annars 70/75A. Min man älskar de så jag bryr mig inte om att de ä små. Små som två pärlår 😁

2013-10-09
hanifa247
hanifa247

Ja, jag kritiserar absolut inte de som väljer operation, och du verkar ju ha bra resonemang (att inte göra det för ngn annans skull samt inte överdriva storlek och form). Vill bara tydliggöra att i stort sett alla killar jag frågat om detta föredrar naturliga framför stela bollar. Dock går det väl få dem rätt naturtrogna nuförtiden.

2013-10-09
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Vad fint för dig McLarsson! :) min man säger att jag är vacker och sexig också men JAG är inte nöjd. Och om du läser en gång till så är det inte frågan om stela bröst vid hakan, utan fylla ut det som en gång var bröst.

2013-10-09
Jane_89
Jane_89

Min sambo, som är den enda som ser mina bröst utan bh (ja förutom några tanter på badhuset) har sagt att det enda som skulle få honom att överväga att lämna mig är om jag opererar brösten. Han älskar naturliga lite hängande bröst, vilket mina nu har blivit. Min åsikt är denna: om jag kan få dem att se schysta ut med bh och min sambo tycker de är sexiga så lägger jag hellre pengar på något annat :) Fattar inte vem som satt detta skönhetsideal med stela bröst vid hakan, ett ideal som bara någon halv procent kan uppnå utan operation...

2013-10-09
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Tack catpuss! Ska komma i håg det!

2013-10-09
Jane_89
Jane_89

Jag ska träna använda sport bh och framför allt ge det lite mer tid. Förblir dem så här så får man kanske se om man har råd att göra en operation. Är ju inte ute efter några superbomber vill bara att dom ska få tillbaka fylligheten. Jag vill gärna att det ska vara permanent.

2013-10-09
Jane_89
Jane_89

Levena: de som får förminskning av sjukvården får det om man har stora besvär av storleken i rygg och nacke. Jag tror inte små bröst skapar belastningsskador. Det är inte en operation som förskönar brösten heller. Jag känner en som gjort det och det är inga toppkirurger som genomför det. Fokus ligger enbart på att göra brösten mindre, de skiter i hur de sen ser ut, iaf i vårt landsting.

2013-10-09
burtonmamma
burtonmamma

Många får hängiga bröst i tidig ålder utan att föda barn, jag själv bland annat. Som 15-åring hade jag 70G och ingen talade om vikten i att ha bra bh om man som jag är dressyrryttare. Så de hänger och är fulla av bristningar. Nu 30 år gammal ammar jag mitt första barn och de är större än någonsin, 80i. Jag fasar för att sluta amma :(

2013-10-09
burtonmamma
burtonmamma

Ska kolla på dom levena tack :) nja inte rör det alla immortal det är därför jag skriver det på ett forum för föräldrar där det finns andra mammor som också har samma problem,så man kan få råd tips och stöd.

2013-10-09
Jane_89
Jane_89

Det har du säkert rätt i catpuss, kraftig viktökning och kraftig viktnedgång kan göra brösten hängiga och det kanske är det jag " råkat ut för" ;) dricker inte, använder inte tobak och min mammas tuttar är enligt mig perfekta ( efter två barn) men jag ska testa ditt råd med sportbh! Man kanske även skulle kunna träna bröst och rygg? Då kanske dom kommer upp lite..

2013-10-09
Jane_89
Jane_89

Tack för era svar! På någotvis känner jag mig gladare av att veta att jag inte är ensam. Självklart är det för min lilla och skulle jag få välja igen att amma mitt barn igen skulle jag absolut göra det! Efter att ha gott upp 30 kilo på nio månader är det klart att kroppen är förändrad.Men sedan någonstans tänker jag att oavsett om man har sjuttiofem barn så är man en egen person som måste må bra i sitt eget skin. Jag har också funderat på operation, bara fylla ut dom lite. Men samtidigt vet jag att om jag lyckas spara i hop dom tio tusentals kronor som det kostar kommer jag nog inte kunna lägga dom på mig själv ändå. Tills vidare har jag köpt lite nya bh:Arvidsson min " nya" storlek så sitter det näästan på plats. Kram!

2013-10-09
Jane_89
Jane_89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...