App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

svårt att sluta tänka...

Så svårt det är att sluta tänka på man vill bli gravid! Är det någon som har nåt bra tips?? Jag och min sambo har bestämt oss för att skaffa ett gemensamt barn. (jag har en son sen tidigare) Jag har slutat med p-piller sen augusti och har haft mens 2ggr. Hur långt tid tar det för kroppen att bli "normal" efter p-piller avslut?  Nu bara för att man vill och vi båda vill väldigt, så ser man ju bebisar och gravidmagar överallt. Plus att vi har två kompispar som ska ha i början av nästa år.... Man kan inte låta bli att bli lite deppig och ledsen när man så gärna vill att det ska hända nu, och vi har haft sex väldigt ofta nästan varannan dag, så hur kan man missa äl då... Börjar lite orolig om jag ens har äl, hoppas det iaf. Samtidigt så vill jag inte haka upp mig på det och hålla på med äl-tester....då blir man ju ännu nojigare. Någon som har nåt bra tips, till oss båda!? Blev nog lite rörigt inlägg.

2013-10-08
Puppiluppis
Puppiluppis

Jag började intensivträna skulle gå ner i vikt innan men jag hann bara gå ner typ 3kg så en dag orkade jag inte träna insåg att symtomen stämde och jag hade gått över några dagar (vilket inte är konstigt för mig) tog ett test och må tro att jag blev chockad när det var ett plus där.

2013-10-08
Helbeng
Helbeng

dom säger att det kan ta upp till ett år att bli gravid, dessutom är chansen att bli gravid vid ägglossningen 27%. prova att mannen din tar extra zink och att du tar apiforce (bidrottning-gelé) :-) Lycka till!

2013-10-08
Lalared
Lalared
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...