App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gnälltråd!

Nu är inte detta roligt längre! För varje dag som går blir allting jobbigare. Det kliar, ömmar, värker, bökas runt, svider - you name it! Jag vet att många har det värre men nu är jag less på det här. Min mage är full med småsår efter att jag kliat sönder mig. Jag har träningsvärk i ljumskarna ungefär som om man hade haft en lång och vild natt med gubben, men icke! Jag finner mig själv så oattraktiv och klumpig att alla närmanden mer avancerade än kramar och pussar avfärdar jag. Det är över en månad sen nu som någon form av vuxenmys fanns på tapeten. Jag vill ha tillbaka min kropp! Skitsamma om jag är fet ett tag bara mina leder och muskler börjar bete sig normalt igen. Jag vill ha ork att vara en bra mamma och fru. Sömnbristen kan jag leva med, den är jag van vid men resten.. Snälla bebis! Finn den rätta vägen ut snart istället för att verka inspirerad av Alienfilmerna. Jag vill kunna mysa med Hela familjen, dig inkluderad.

2013-10-08
Levena
Levena

Jahopp, då ägnade man en del av kvällen till att bryta ihop över sitt utseende och brist på minne också. Man känner ju sig otroligt smart när man glömmer bort hälften både vad gäller namn och saker som måste göras. Nåja, min rumpa har krymp såg det ut som så jag kommer åtminstone kunna ha snygga byxor att hänga skinnet från magen över sen.. Tjohoo?

2013-10-08
Levena
Levena

"Det är ju självförvållat" är en fras jag fått höra nu x antal gånger. Ja, valet att skaffa barn ja! Men att vara gravid är minsann inte roligt alla gånger... Foglossningen har hållit mig ganska isolerad länge nu. Plus ständiga blodsocker/blodtryckfall som gör att jag knappt vågar gå utanför porten och låta dottern cykla fram och tillbaka utanför huset, för vad händer om jag faller ihop? Den lilla tröst jag haft till någon sysselsättning har varit min hobby att sticka och att baka, men då börjar fingerlederna krångla, så trots att jag sitter och rör fingrarna i och med rörelserna i stickningen, så domnar hela handen bort och börjar värka :(

Är väldigt trött på att behöva säga "Mamma orkar inte", "Mamma måste vila lite" eller återigen behöva be maken ta över matlagningen eller disken för att jag får blodtrycksfall och måste sätta mig ner - han som sköter det till 95% som det är.

Har bf nästa torsdag men det händer iiiiiiiingenting, känns det som.

2013-10-08
ChildofJune
ChildofJune

Känns skönt att fler än jag inte köper den rosa lullull fasaden om att allt är så mysigt osv och att fler förstår känslan av att älska att vara/bli mamma men hatar att vara gravid. För att göra en grov liknelse: De flesta avskyr att städa men uppskattar resultatet när man är färdig.. Typ så känns det fast mer än 100ggr starkare..

2013-10-08
Levena
Levena

Jag tyckte med att min bebis va en alien, delvis för att den såg ut som de på ul i typ v 13 och sen för att de såg ut så när magen rörde sig :p drömde f.ö att bebisen faktiskt kom ut genom magen, hux flux kom en hand upp sen bebis och sen skulle min flickvän (va tydligen lesbisk) föda fram moderkakan, konstigaste drömmen ja nånsin haft:p (utom inatt kanske när jag drömde att de va ja som fick tänder igen:p)

2013-10-08
sandra988
sandra988

Kände exakt som du när jag var gravid. Jag hatade att vara det. Ingenting passar ens kropp, inga kläder. Spydde ungefär varje dag. Det kliade och gjorde ont i brösten. Ont i ljumskarna också. En foglossning from hell. Fick knappt i mig mat. Ah, listan är lång. Hade tur med en snabb förlossning iallafall och världens sötaste lilla flicka. Så visst är det värt det :D

2013-10-08
Adorabelle
Adorabelle

Jag ät bara så förbannat trött på att bita ihop och se glad ut bara för att jag ''visste vad som väntade''. Mmm, jo det var väl också därför jag svor ALDRIG MER efter förra, sen är jag som sagt jätteglad över kommande bebis men det betyder inte att jag för fem öre klarar att njuta av min graviditet. Tvärtom känner jag mig skitstressad över att inte kunna röra mig normalt. Jag har världens underbaraste 3åring som även är en trotsig busunge utan dess like och jag är livrädd att han ska springa ifrån mig och försvinna eller bli överkörd när vi är ute - för jag hinner omöjligt ifatt honom nu.

Nästa person som säger att min mage är liten riskerar att lindas runt närmsta lyktstolpe - min make kan knappt nå runt mig när vi försöker kramas! Jag är numera dessutom tvungen att sitta ner när jag duschar för att ryggen känns helt slut, men när jag sitter kläms magen och illamående, halsbränna och magknip kommer som ett brev på posten.

Jag vill njuta! Jag vill faktiskt det men det går inte :( Förra graviditeten blev hela magen rödstrimmig av alla bristningar, nu känns det som att de kommer på insidan och många gånger när bebis rör sig det ont! MEN! Jag vet så väl att när bebis väl kommer DÅ kommer jag att njuta. Skitsamma med sömnlösa nätter för sova har jag ändå inte fått göra på flera månader., och ja jag vet att jag kommer ha ont som F i början men jag kommer kunna kramas med min familj! ALLIHOPA! Och jag kommer kunna sätta bebis i makens famn och säga ''Här! Varsegod'' och sen kittla min son tills han kiknar utan att vara rädd för att kväva honom med min mage. Och som bonus kommer halsbrännan att försvinna, typ omgående!

2013-10-08
Levena
Levena

kan du skicka lite av sånt till min olydiga bebis som är inne på sin 12 dag övertid! Blir gaaaaalen snart, aldrig vart så trött och seg trots att jag powerwalkar 2-3 timmar varje dag plus crosstrainer men ju närmare man kommer desto mindre ork har jag. Men ungen verkar ha de bra de:-p latmask hehe

2013-10-08
Jellie87
Jellie87

Hur du skriver roade mig iaf 😄 men jaaaaaa jag håller helt med dig, ailen KOM UT NU!!!!!!!!!!!

2013-10-08
Helbeng
Helbeng

Jag älskar mina barn, både det komna och det kommande, men hatar att vara gravid. Jag hatar den eviga väntan och ovissheten. Ge mig ett fast datum som jag kan planera efter och se fram emot!

2013-10-08
Levena
Levena
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...