App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mitt lilla monster är en storkissare!

OOOja! Hon kissar kopiösa mängder på nätterna. HELT galet. Hon kan gå nästan en halv dag utan att behöva byta blöja men när hon sover så läcker blöjorna om jag inte byter en gång per natt.  Jag köpte liberos nu för ja tänkte att mina billiga ica kanske inte var lika bra men tji fick jag. Liberos sög ju ännu mer.. eller mindre kanske eftersom kisset hamnade utanför *hihi*  Nu köpte jag istället en storlek större på blöjorna och icas egna igen och det funkar bättre men jag byter fortfarande blöja om hon vaknar till på natten för säkerhets skull. Sen vill jag ju inte heller att hon ska ligga i en jättekissig blöja i flera timmar heller men det känns lite frustrerande att behöva byta blöja på natten på en tvååring.. Någon som har några tips?

2013-10-06
osisen
osisen

Testa om hon kan kissa på pottan innan sängdags. Läs godnattsagan med henne på pottan eller något. Det kanske funkar, kanske inte, men OM det funkar så brukar barnen tömma blåsan mycket bättre på det viset och då dröjer det ju lite längre innan nattblöjan börjar fyllas på och mängden kiss i den blir mindre.

2013-10-06
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 9 månader

Jag svarar på den frågan imorgon bitti 😉

2013-10-06
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 1 månader

Min lilla kissar oxå mkt på natten o de enda blöjorna som inte läcker för oss är pampers extra dry tror jag de heter. På dagarna funkar libero finfint!

2013-10-06
Stompie77
Stompie77

Aleona. Håller den dem torra åxå eller?

2013-10-06
osisen
osisen

men vafan! Ni skulle ju ha en plan för mej! :D hahaha

usch ajg får ont i magen de gånger hon faktiskt sover en natt och jag inte byter på henne, för ja går ju inte upp om hon inte vaknar för då sover ju jag med. Å då e hon så blöt runt snippan å rumpan på morgonen. Icas blöjor funkar bra men jag får ha storlek 16-20någonting och hon väger bara 13,5 eller nåt.. men då funkar de iaf verkar det som.. men som sagt tunga som bly å fulla med kiss. hade velat ha nåt som kunde hålla henne torr!

2013-10-06
osisen
osisen

Pampers baby dry är en anpassad för att användas på natten har extra lager i blöjan och extra förmåga att suga upp! Dom funkar bra för oss.. Är blytunga på morgonen såklart men läcker inte!

2013-10-06
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 1 månader

Min son kissar oxå otroligt mkt.provade Coop egna blöjor maxi o det läcker ingenting.dock är blöjan blytung när han vaknar men ingenting läcker iallafall:)

2013-10-06
Jen1980
Jen1980
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...