App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sammandragningar??

Hej! Jag är en 33 åring tjej som väntar mitt tredje barn. Jag är i v. 15 nu och mår väldigt bra måste jag säga. Men jag har börjat få väldigt mycket sammandragningar, hade inte alls det under mina två andra graviditeter. Trodde inte man kunde få det så tidigt. Någon annan som känt av det tidigt i graviditeten?

2013-10-04
bollsan
bollsan

Har du mycket och täta sammandragningar? Som jag kan minnas så avtog mina när jag vilade i början av graviditeten. Men sen på slutet så vart de mer täta. Är så himla svårt det där, det är verkar vara rätt vanligt att man får det tidigt. Men det behöver absolut inte vara någon fara. Hoppas på positiva svar:)

2013-10-07
Jmys
Jmys

Jag hade sammandragningar ungefär redan då, visste inte ens att det skulle anses som "tidigt", blir förvånad när folk verkar tycka det. Känns som jag alltid haft lite olika slags sammandragningar! Inget konstigt med det, lite skumt när de börjar komma så tätt dock. Men helt naturligt :)

2013-10-07
Trollbarn
Trollbarn

Har pratat med min barnmorska idag och har varit och lämnat urinprov idag för hon vill utesluta urinvägsinfektion, det kan tydligen trigga igång sd. Får svar på det till veckan.

Det är tydligen rätt så vanligt fick jag oxå veta, speciellt när man har fått barn tidigare, men det ska inte vara någon fara så länge de avtar när mna vilar. Men jag tycker inte att de avtar riktigt när jag vilar. Man blir ju lite orolig :S

Jmys: det är lite det jag är orolig för, att det ska pågå hela graviditeten. Har mått oförskämt bra med de andra två under graviditerna så nu är det väl min tur.

2013-10-07
bollsan
bollsan

Jag fick sammandragningar i v.15 eller 16. Minns inte exakt men det var däromkring. Fick de oftast i samband om jag stressade eller hade jobbat/gått mycket. Det höll på så resten av graviditeten, vart värre mot slutet. Min lilla tjej kom två veckor för tidigt pga av en mild havandeskapsförgiftning. Det var mitt första barn.

2013-10-06
Jmys
Jmys

Oj jag minns inte när SD började men jag hade inte några kännbara med förra heller men tokigt mycke denna graviditet

2013-10-04
Helbeng
Helbeng
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...