App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tidiga tecken på graviditet

Vad märkte ni för tecken på att ni va gravid alltså innan mens va försenad å ni bekräftade det med grav test? Eller hade ni inga tecken å förstod först då mensen va sen? Med första var det just så, inga andra tecken än utebliven mens, märkte nog inte av nåt förns i v 10 först. Nu försöker vi på en 2:a å ikväll började jag må illa å känna typ molande värk som vid mens fast den bör komma (hoppas ju inte) nästa vecka. Läser jag in för mycket eller kan man känna nåt så tidigt om man nu e gravid? För vet inte annars vad det kan va, men magen kan ju jävlas pga många orsaker så. Håller tummarna att det faktiskt e nåt.

2013-10-03
ica_86
ica_86

De ända jag märkt är att jag har fått en väldans massa finnar:P

2013-12-15
StinaC
StinaC

Inget + och mens som kom tillslut :( Inser att jag räknat fel på när jag ska mens eller ha nog fått längre menscykel sen jag fick dottern å den kom tebax efter avslutad amning. Dumma jag räknade ju på hur det vart innan graviditet å allt då hade jag 28 dagar å den va precis så varje månad. Ha dessutom när jag nu gått tebax några månader insett att den inte e helt regelbunden men ser ändå nå typ av mönster, ligger sådär runt 34-35 dagar. Klart man blir besviken men vi få jobba vidare. Ska nog köpa äl-stickor oxå så man få lite koll på den. Hoppas på nästa månad då, kanske få en riktigt trevlig födelsedagspresent ;)

2013-10-20
ica_86
ica_86

Kunde inte hålla mig å tog ett test idag, negativt :( men kan ändå inte komma ifrån att det e nå annat än mensen som e jäkligt sen. Ha haft molande värk i över 1 vecka å brukar bara ha ont vid mens dan innan å samma dag den kommer. Men tog ju några test innan jag fick positivt med dottern så kanske e låghormonad? Väntar nån dag å ser om det kom nån mens mot all förmodan annars blir det nytt test. Hoppas på +

2013-10-15
ica_86
ica_86

Hade molande värk i magen, hade aldrig riktigt förstått vad detta utryck innebar då detta är min första graviditet inann jag själv fick det. Tyckte att det var konstigt att jag hade värk och var öm om magen på bim-5. Kände nästan direkt att jag var gravid då det inte kändes som vanligt plus att jag inte hade dålig mage som jag brukar ha vid mens. Vanligtvis får jag mens samma dag som mensvärken infinner sig. Var även svårt att veta då min senaste menscykel var på 25 dgr, och månaderna innan regelbunden mens på 29 dgr. 

Testade bim-4 (beräknat på 29 dgr) och fick positivt av testlagrets stickor. Vågade inte tro det och testade även dagarna efter. Testade sedan bim+1 med CB-digital och fick "Gravid 2-3 veckor", vilket stämde exakt med mina beräkningar. Då kändes det mer verkligt.

Har inga direkta symptom förutom lite knorrande mage, lite stickningar i brösten och lite trötthet ibland. Det jag märker är att byxorna sitterhårt och att jag måste sträcka på mig hela tiden :) Annars som vanligt!

Hoppas på att du har ett frö och lycka till!!!!!!!!!!!!

2013-10-14
pregnantme
pregnantme

Hoppas det är en bebis :) mina första tecken, båda gångerna var näsblod och att bröstkörtlarna började arbeta så det blev knölar i brösten.

2013-10-13
Tfarcher
Tfarcher

Så nu e man där vid beräknad mens eller igår var det faktiskt. Haft molande värk i några dagar nu igen precis som om mensen ska komma så går å nästan väntar på den men inget kommer. Trött så inne bomben men kan ju ha andra förklaringar oxå, vart sjuka här i omgångar å nätterna ha inte alltid vart dom bästa pga av snorig dotter eller att man själv e snorig. Sen ha vi precis avklarat ett 1 årsfirande i dagarna 3. Så det sliter ju oxå då vi ha sovande gäster här som tyvärr å säga e rätt intensiva å mycket annat folk. Men nånstans funderar jag ändå på om det e nå annat än mens å för lite sömn men vågar som inte hoppas samtidigt så pass att jag nästan skjuter det ifrån mig å bara, nä mensen e nog bara lite sen. Vet inte varför?! Sen mitt humör e ej på topp, få bita mig i tungan både än å två gånger då svägerskan kommer med nå dräpande kommentar, stör mig mycket lättare just nu på folk (ej dottern å sambon dock). Nä vet inte va jag vill med detta mer än å skriva av mig. Väntar nog nån dag till innan jag tar testet.

2013-10-12
ica_86
ica_86

Tack för alla svar. Humörsvängningar kan jag känna igen mig i men brösten känns som vanligt. Men vågar inte ta nå test ännu med risk å bli besviken eller att det är för tidigt, väntar iaf tills min beräknade mens (hoppas!) uteblivit nån dag.

2013-10-04
ica_86
ica_86

Sambon tyckte att jag hade såna humörsvängningar så han tyckte att jag skulle testa och javisst, ett pluss på stickan. :p

2013-10-04
Sara89_
Sara89_

Med första kände jag ingenting. Nu andra gången mådde jag illa och var nära att kräkas varje morgon i 4-5 dagar innan det blev ett plus på stickan.

2013-10-04
ChildofJune
ChildofJune

Ska tilläggas en extrem trötthet som jag inte vet var den kommer ifrån.

2013-10-03
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...