App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

present

är så att jag ska göra en stor tavla med min farmor och alla hennes barn, barnbarn och barnbarnsbarn.. är ett av barnbarnsbarnen (min kusins styvdotter) och jag vet inte vad man ska skriva. man kan ju inte utesluta henne då min kusin har 2 barn med styvdotterns mamma. känns taskigt då. men ska man skriva styvdotter eller låter bonusbarn bättre eller vad tycker ni? vore tacksam om någon kunde svara ^^

2013-10-03
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna
Försöker

Jag gör en tavla med foton på alla, skriver tex: "Jonnys son Felix". Då jag bara har med farmors sida och inga respektive (gjorde en tavla för massa år sedan då min dåvarande karl var med på fotot, när det tog slut vill man inte ha honom där direkt..) så då vill jag bara ha henne och hennes ättlingar. Då det är en present som ingen vet om vet jag inte hur mamman till dottern skulle reagera om jag bara skrev: "Jonnys dotter Linda", för han har inte adopterat henne..

Kanske lite rörigt.. då det är många i släkten och vissa har samma namn..

2013-10-04
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

nejnej.. hon är som en dotter för honom. hon är med överallt och så. vet bara inte om man säger styvdotter eller bonusbarn eller annat :)

2013-10-03
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...