App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

spökstreck

Jag hade Bim idag.. Ingen mens i sikte. Har inte ens vart sådär irriterad som jag brukar innan mens... Men testade iaf på morgonen och jag tolkade det som negativt... Fick för mig att plocka upp den ur soporna, och då fanns där ett svagt streck till, fast detta var efter flera timmar. Jag har aldrig sett ett så svagt streck tidigare, det har antingen varit tydligt negativt eller tydligt positivt. Man ska ju inte läsa av testerna efter en viss tid... Men ändå... Detta är första försöket denna ggn i så fall. Förväntar mig negativt ett par månader... Ska testa imorgon igen, men är ju så otålig!! Hihi... Vad säger ni? Är ett försenat streck positivt eller är det ett lömskt spökstreck?

2013-10-02
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Jag har inte ont i ryggen, eller jo, men inte mer än vanligt... Jag har ont mellan benen och det snärtar till i precis samma lägen och på samma sätt som när jag hade det med trean...
Men för att inte hoppas för mycket så förväntar jag mig mens inom dagarna... Bara två dagar försenad än..

2013-10-04
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Behöver inte vara foglossning fär att du ahr ont i ryggen (även om det är samma typ av smärta) man kan tydligen få det vid ägglossning och mens..

(hoppas naturligtvis att det växer ett frö därinne :))

2013-10-03
Yrwen
Yrwen

Ingen mens heller...

2013-10-03
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Hmm... Ytterligare ett negativt test, inte ens spökstreck idag.. Men foglossning!! Fick det i v.9 med barn nr.3.... Med de andra kom det lite grann från och med v25...
Spännande. Man kan väl inte ha foglossning utan att vara gravid... Hmm...

2013-10-03
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

För mig va d positivt. (Läste av d två dagar efter att testet togs) hade bara en magkänsla att d inte stämde när d visade negativt. Gjorde efter d ett digitalt test o visst va d positivt :) va då gravid i vecka 5 :)

2013-10-03
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...