App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Så otroligt tacksam!

Jag känner mig så otroligt tacksam! Jag är idag i v29, en livlig liten tös som hittat mammas revben :-) Jag har lite foglossning, humörsvängningar, illamående, problem med magen och lite andra problem... Men jag klagar inte, jag är bara så otroligt tacksam för att få uppleva allt detta! 8 långa år, är inne på 9:e året och nu ska hon snart äntligen komma! Efter alla dessa år med förväntningar, sorg, glädje, hopp, förtvivlan, rädsla osv så är de så svårt att förstå att inuti i mig växer denna lilla flicka! Jag ska få uppleva den sanna glädjen, jag ska få bilda en familj, fostra ett barn, känna obeskrivlig kärlek!! Jag är så glad, tacksam och lycklig och längtar sönder mig till december! Hon är så efterlängtad vår lilla tös

2013-10-02
Tuttilutta
Tuttilutta

Under åren vi försökte och kämpa med att bli gravida så klaga jag mycket, var ledsen mer eller mindre hela tiden! Har inte mått så bra som jag gör just nu på många år! Krämporna jag har är bara ett bevis på att vår dröm snart är vår verklighet! :-) Men som jag skrev innan, lite lite gnällig är jag ju allt ändå :-)

2013-10-03
Tuttilutta
Tuttilutta

Jo, jag vet att jag får lov o klaga, men känns som om de inte lämpar sig efter allt slit vi gjort för att nå målet! Just ikväll har jag förbannat ont i ryggen, så lite gnällig har jag allt varit :-)

2013-10-02
Tuttilutta
Tuttilutta
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...