App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad äter era 6-månaders?

Vad äter era 6 månaders? Min tjej har ätit smakisar + gröt sen hon var 4 månader. Men nu tycker hon helt plötsligt att det mesta är äckligt, förutom fruktpuréer. Har försökt med allt, gjort hemmalagad mat, gett burkmat, olika sorters burkmat. Det enda hon vill äta är ersättning o fruktpuréer. På morgonen går det ok att äta lite gröt med ngn puré på, men det går inte ner så jättemycket. Tar tacksamt emot råd från er!

2013-10-02
Stompie77
Stompie77

Tack snälla för era tips! Ska börja testa imorgon med några av dem! Idag fick hon lite kalops, ingen hit om man säger så..

2013-10-02
Stompie77
Stompie77

Min son föredrar mat som är lite bitar i och inte helt slät

2013-10-02
Idussen
Idussen

Jag började med smakisar vid 4 månader men han spottade och begrepp inte alls däremot rån som han kunde hålla själv i gick bra. Har helammat och vid 5 mån blev mjölken dålig så bar tvungen att få han att ta flaska eller äta mat. Jag hat trugat och försökt ofta några skedar då och då och nu plötsligt hår det jättebra har ammat på natten och till mellanmål på dagen för att slippa mjölkstockning han vägrat fortfarande napp och flaska. Nu tänker jag försöka sluta amma helt. Han föredrar nestles burkmat jag testade 3 olika gröterhan föredrog med smak och demoners risgröt även hemmagjord havregrynsgröt gillade han och mormors hemmagjorda äppelmos när han fick det så började det lossna

2013-10-02
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...