App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stolt över min sambo

Måste bara få skryta. Sambon har i flera år kämpat med å ta körkortet å många gånger pga sina problem med läsning tappat motivationen. Men nu i sommar tog han sig i kragen å med lite hjälp av snälla svärmor min rent ekonomiskt eftersom vi inte haft dom pengarna å med god stöttning av en kompis mamma som e körskollärare så tog min sambo äntligen sitt körkort för 2 veckor sen!! Att se den man älskar lyssa upp igen med förnyad tro på sig själv e så underbart å han e så värd det denna fina man!! Idag köpte han sin första bil! Så stolt över han! ❤

2013-10-01
ica_86
ica_86

mina föräldrar tvingade mig ta körkort när jag hade åldern inne vilket jag är tacksam för idag :)

2013-10-05
jenccy
jenccy

Blev en Volvo nå mycket mer vet jag ej då jag suger på bilar. Den går, vi få plats alla å bra bagageutrymme. Jo e bra med folk som hjälper en lite på traven ibland än om svägerskan som hjälpt oss med pengar till bilen (hennes förslag) e väldigt duktig på å skriva sambon å även mig om det på näsan, nästan dagligen nu som hon gjort ett antal inlägg på fb om hur snäll syster hon e. Börjar fundera om hon har ett enormt bekräftelsebehov. Men vi försöker inte tänka på det, vi har tackat å sambon har ju i sin tur ställt upp rätt mycket på mor å syster sin förut både ekonomiskt å rent handfast så bör ju jämna ut sig kan man ju tycka.

2013-10-05
ica_86
ica_86

Grattis till honom! Själv bestämmde jag mig att innan jag fick barn nummer 2 skulle jag ha körkortet. Och envis som jag är så körde jag upp i v 34.

2013-10-01
nicholerumack
nicholerumack
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...