App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

För mycket?

Jag blir tokig på mig själv, jag är bara i vecka 10, och jag kan inte hålla mig ifrån att köpa bebissaker, kläder, leksaker och allt som hör till.. Ungen kommer drunkna i alla saker.. O på torsdag ska ja till Ullared...... Tips för att lugna ner den hysteriska bebislängtan???! 😂

2013-09-30
94omamma
94omamma

Tycker inte du ska vara för hård mot dig själv. Jag tycker att det hör lyckan och glädjen till att få handla, drömma och planera inför nedkomsten även om det kanske kostar på lite. Sen tänkte jag att man nog handlar mest till första barnet. Sen har man kanske inte lika mycket tid eller ork :-)

2013-10-01
Mullvad112
Mullvad112
Barn på 1 år och 10 månader

Håller med alla ovan sen spara med att köpa tills du få reda på kön eller efter bebisen fött ifall du inte ska kolla. Tro mig finns så mkt mera fint som inte är neutralt sen! Jag väntar min första om 6 dagar och har fått så mycket kläder och presenter från nära och kära att jag inte kommer hinna använda allt! Köp på dig massa hygien artiklar och sånt från Ullared då det är billigt och håller länge :)

2013-10-01
VLupaca
VLupaca
Bebis på 4 månader

Nja v 10 tycker jag personligen är lite för tidigt. Jag började i v25 kändes lite mer säkrare då.

2013-10-01
batgirl
batgirl

Bra tips där catpuss.. Flyttar till hus imorgon så har 4ggr så stor yta så ska mest köpa inredning.. Men är rädd för att de blir bebissaker, men ska tänka mig för :)

2013-09-30
94omamma
94omamma

Det vore ju bra om man kunde skärpa till sig och göra som du! Jag får tänka på det.. Men Ullared kommer bli svårt, jag är säker på att det kommer slinka med bebissaker.. JAG får snart gå i terapi, haha

2013-09-30
94omamma
94omamma

Jag har alltid köpt massa grejer i onödan, en gång köpte jag en rattmuff fast att jag inte ens har någon bil.. Samt att jag är mycket för de där med små söta kläder, har alltid längtat efter att få köpa sånt.. Jag tycker som så att, om det händer något med våra bebisar i min mage så kan vi spara kläderna tills nästa graviditet.. MEN jag måste lugna mig med klädinköp för att de som sagt kommer växa ur dom innan dom ens är använda :) min mor har redan börjat köpa bebissaker, kanske har fått det efter henne.. Hon blir både farmor och mormor med 2 månaders mellanrum, första barnbarnen, ujuj va hon längtar :)

2013-09-30
94omamma
94omamma

Jag vet att det är tidigt men praktiskt taget så kan vad som helst hända när som helst under hela graviditetens gång. Bra förslag, får prova det.. Blir ju galen på mig själv :)

2013-09-30
94omamma
94omamma

Äsch, otur tror jag inte alls på. Däremot är det ju väldigt onödiga pengar att slänga ut, i alla fall i klädväg då man sällan hinner använda allt man köpt OCH allt man får ;) innan bebisen växt ur dem.

Förstår din lycka, men kanske kan du försöka lägga energin på andra saker? Finns ex såna där gravid-böcker man kan fylla i. Eller om du vill ge dig på att göra något, köpa lite pysselmaterial och dekorera fotoramar eller någon liknande, så blir det kanske ändå att du får utlopp för bebislyckan? :-)

2013-09-30
ChildofJune
ChildofJune

ta de lugnt med inhandlandet så tidigt. du är bara i vecka 10 och att köpa så tidigt säger dom kan betyda otur .

2013-09-30
PetraB
PetraB
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...