App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur ska vi göra för att hon ska sova i sin egen säng hela natten?

Hjälp! Vår dotter på snart 7 månader sover inte i sin säng hela natten... Är jättemysigt att ha henne i vår säng men jag sover inte alls bra, och är då konstant trött istället. Jag ammar inte henne mer än på natten längre, men eftersom hon äter riktig mat under dagen så behöver hon väll inte äta längre på natten? Hon äter gröt ca 17.30-18.00 , sen vill hon ha lite välling vid 20.00 för att sedan somna vid 20.30. Men hon dricker inte så mycket välling då, och även om vi ger henne lite välling sen igen när hon vaknar runt 23-00 tiden så vaknar hon vid 02.00 och blir i princip inte tyst förens jag lägger henne hos mig, vid bröstet... Hur gör vi för att hon ska sova i sin säng hela natten och inte hålla på att vakna flera ggr?

2013-09-30
mela92
mela92

Våran son är snart 4 månader och sover hela nätterna i sin säng, de har han gjort sen han var 5 veckor gammal. I början ville han äta 1 gång per natt men han slutade med de av sig själv. Vi lägger honom i sin säng och vrider igång sängmobilen så somnar han. Ibland kan man få kliva upp och ge honom nappen men han somnar om lika fort igen, sover till nångång mellan halv 8-halv 9 varje morgon.

2013-10-01
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 4 månader

Jag tror ju inte det finns några genvägar utan man får låta det ta tid och man får vara trött som småbarnsförälder.
Själv har jag knappt sovit en hel natt på flera år nu. dottern vaknat oftast ett par ggr per natt. Det e blöjbyten å
ibland ska det blandas välling. sonen vaknar ibland osv..
Ja jobbar heltid så visst ja e ständigt trött men så e det med barn tänker jag.

2013-09-30
osisen
osisen

Jo det är klart barn vaknar om nätterna o att dem kommer in då o då till sina föräldrar, men det blir ju sen när dem kan gå.. Och att vakna under natten o vill komma till famnen är ju med något man får räkna med, vill bara hon ska kunna sova i sin säng under natten så jag får sova lite mer ordentligt och att hon känner att hennes säng är en trygg plats som man kan sova i utan att mamma är med..

Ja vi ska absolut testa detta för känner att detta som vi håller på med nu håller inte..:/

2013-09-30
mela92
mela92

Ja Cissil jag känner med nu att det får räcka,känner mig som världens sämsta mamma vissa dagar för tröttheten snor mitt tålamod... Att få sova bra har jag alltid varit beroende av, och jag känner att nu är hon så pass stor att hon borde sova hela natten. Ja detta ska vi absolut testa, bara det att min sambo ej vaknar på natten när lillan vaknar... så sover jag inte i rummet är jag orolig att hon får ligga där ledsen:/

2013-09-30
mela92
mela92

Oj vilket långt bra svar,tack så mycket:D Ja vi lägger henne vaken i sin säng på kvällarna,funkar 50/50 att hon somnar tyst och lugnt, annars är det skrik och gråt... nej när hon sover om dagarna ligger hon i sin vagn inne. Hon har snuttefiltar som har i sin säng med,men den kanske hon får ha oftare, alltså även under dagarna? Jaja så att somna om henne på natten (min sambo då) o lägga tillbaka henne i sin säng tills hon sover hela natten borde funka?

2013-09-30
mela92
mela92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...