App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

HJÄÄÄÄLP!!!!

Hej! Jag ska vara rakt på sak för vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag fick ett missfall i maj månad i år och satte i samband med missfallet in en spiral. Barnmorskan sa då att spiralen skulle se till att man fick regelbunden mens och det var jättebra tyckte jag (då jag tidigare provat P-stav och bildandet har kommit och gått lite som den velat). Barnmorskan sa även att många brukar blöda kraftigare när man sätter in en spiral, och det har jag gjort, fram tills nu.... Har haft regelbunden mens hela livet (bortsett från då jag provade P-stav) och även denna gång var den i tid, MEN det kom nästan ingenting.. Blödde extremt lite och det höll bara i 1-2 dagar?!?! Vanligtvis blöder jag 5 dagar och kraftigt pga spiralen. Men börjar undra om jag blivit gravid trots att jag skyddar mig då jag mått väldigt illa på morgonen på jobbet osv. ?? Någon som varit med om samma sak elr känner någon som varit det?? Kan det vara så att jag faktiskt är gravid elr finns det andra orsaker till att det blir så?? JÄÄVLIGT TACKSAM FÖR SVAR!!

2013-09-29
Himen
Himen

Drf att barnmorskan sa att den skulle ge skydd även fast den inte satt helt perfekt. Så kom inte hit med din attityd och lek smart.

2013-09-30
Himen
Himen

Så jävla läskigt!! Men jag vet att min inte sitter helt rätt men jag återkommer absolut!

2013-09-29
Himen
Himen

Jag har precis så som du beskriver det! Återkom gärna med vad testet visade

2013-09-29
Liisa89
Liisa89

Tack snälla! :)

2013-09-29
Himen
Himen

Jo men jag vet att den inte sitter helt perfekt, så aa får väl göra så, tack för hjälpen!

2013-09-29
Himen
Himen

Jag hade min sista mena en månad sen ungefär, men har blödig jättekraftigt tidigare och den var regelbunden denna gång också men blödde nästan ingenting, och den höll två dagar..

2013-09-29
Himen
Himen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...