App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

någon hantverkskunnig? plattsättare, snickare eller nåt??

jag undrar vad man behöver för verktyg för att fräsa bort en liten betongkant? jag e sjukt sugen på att försöka ge mej på att lägga klinkers i min tvättstuga. perfekt nybörjarprojekt då resultatet inte kommer beskådas av någon mer än mej själv ;-) knappt så mannen kommer se det. mitt stora problem är att kanterna i betongen är rundade.. alltså de mellan golvet å väggen å de bör ju bli 90grader ungefär. det betyder att ja måste fräsa bort lite av den här rundningen.. men ja har inte en aning om vilket typ av verktyg man behöver?! :O jag har tänkt så länge nu att jag vill få detta gjort å jag är verklgwn sugen på att testa själv. Jag har inte tummen mitt i handen men jag är nog ganska feg av mej men tänkte att vafan snart 30.. jag har inte tid att vara feg mer ;-) om alla andra kan å vågar varför skulle inte jag kunna? så hjäääääälp... hahahahaha... kan inte med å fråga någon ja känner för då skäms ja ihjäl som inte vet va ja ska ha.. :-)

2013-09-24
osisen
osisen

golvet ska det klinkers på. å väggarna e målade å kommer så förbli.

2013-09-24
osisen
osisen

ja vi får se.. ja kanske ger upp innan jag har börjat å tar hjälp av någon.. men det hade varit kul att göra en grej själv en gång.. å so sagt här är det ok om resultatet inte blir 100 :-)

2013-09-24
osisen
osisen

en vinkelslip funkar inte eller?! tämker att det borde finnas olika typer av rondeller å sätta på som funkar på betong? det e ju liksom bara den här kanten som ska bort. själva golvet är redan nedslipat.

2013-09-24
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...