App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

barnets pappa väljer jobb

tjo det är så att jag har två barn. 6 åringen träffar aldrig sin pappa för han har annat för sig. ser tex på fb att han festar väldigt mkt och åker utomlands och bara har kul. dom pratar aldrig och när man försöker få kontakt så svarar han inte. å nu är det så att min 2.5 åriga dotters pappa har sagt att han har för mycket att göra just nu och har väldigt mkt jobb så han vet inte hur han ska få till de med att ha sin dotter. vi har haft henne varannan vecka sen hon blev nån månad över året. sen nu för nån månad sen så ändrade vi bytdagar från söndag till måndag för att han tyckte det skulle vara smidigare att byta på dagis för hon blir väldigt ledsen när hon ska åka ifrån mig. då gick det så att första måndagen som han skulle hämta på dagis så ringde han mig bara en liten stund efter å fråga om inte jag kunde ha henne heltid å han bara varannan helg för dotterns skull. självklart gick jag med på de. eftersom jämna veckor va hans vecka så ville han vänta tills nästa jämn helg alltså tre veckor senare. helgen var nu i fredags å han kom å hämtade henne vid 17.00 å efter det skulle jag på me and I party hos en väninna å fick lämna telefonen hemma då batteriet var slut. vid 20.00 så hade dotterns pappa ringt min sambo då han inte kom fram på min. han sa att han var på väg tillbaka med dottern för de var tjafs eller något hemma. så tre timmar var hon hos sin pappa. pratade med honom idag å då sa han att han vet inte om han kommer kunna ha tösen varannan helg för han hade så mkt jobb just nu så kanske bara en lördag eller söndag under dagen. det känns lite som att de kommer bli likadant som de blev för min son. dotterns pappa har varit en jätte bra pappa och tagit ansvar. fram tills typ april/maj då började han och hans nya sambo anklaga mig för att jag försökte vända dottern emot honom. ibland så vet man inte vad fan man ska göra. dottern mår bra iaf och är glad att hon får vara hos sin brorsa =)

2013-09-23
katrin89
katrin89
Barn på 1 år och 6 månader

han har eget företag å jobbar typ så mkt han vill. men man tycker ju att eftersom han kan välja sina egna tider och lägga upp jobben som han själv vill så borde han ju göra så han är helt fri varannan helg iaf så min lilla tös får träffa sin pappa lite. jag som mamma skulla aldrig kunna välja något annat framför mina barn.

2013-09-27
katrin89
katrin89
Barn på 1 år och 6 månader

jag har redan hittat en som är mognare men yngre. min nuvarande sambo är 19 år men han är bättre och mer omtänksam och hjälpsam än barnens pappor som är 25 och 24. det hade inte vart så lätt att sitta på händerna när pappan inte är hemma och inget kan göra. dotterns Pappa är i stort sett arbetsnarkoman. han arbetade till å med när han hade 41 graders feber och vattenkoppor. får hoppas på att dom tar sitt förnuft till fånga snart å inser att dom kommer aldrig få igen den tiden dom missar med barnen

2013-09-27
katrin89
katrin89
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...