App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Föda i Malmö eller Lund?

Vet någon var det är bättre att föda i Malmö eller Lund?

2013-09-23
dizdara
dizdara

Ser att tråden lever vidare! Har hunnit föda mitt tredje barn nu, också i malmö och är mer än nöjd. Alla var lika underbara denna gången också. Kan varmt rekomendera malmö.

2014-01-06
SandyMarie
SandyMarie

Födde för två månader i Helsingborg och är så nöjd med personal och allt!!!!!

2014-01-04
batgirl
batgirl

Jag ville föda i Lund men där fanns ingen plats, så jag födde i Malmö (i november) och har bara positiva upplevelser därifrån. Supernöjd och kommer välja att föda där om det blir fler gånger :)

2014-01-03
skruttiplutt
skruttiplutt

Någon som nyligen fött i Malmö eller Lund hur var det och var ni nöjda var ni med personalen?

2014-01-03
dizdara
dizdara

Födde juni 2011 och juni 2013!!

2013-09-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

De flesta av er som har fött i Lund verkar vara nöjda. Medan i Malmö verkar det vara mindre bra ju mer jag läser vad ni har skrivit. Men det är säker olika för olika personer och vilka som jobbar just den dagen. 

Linz när födde du i Malmö vilket år?

Kmirlinda hur länga var du på sjukhuset efter förlossningen? Hur fungerar det med patient hotel och övernattning efter förlossningen betalar man det själv och hur länge är man där?

2013-09-26
dizdara
dizdara

Jag födde i Lund och dom stöttade mig jätte bra. Var med mig under hela värkarbetet och peppa mig.

2013-09-25
malinskamailn
malinskamailn

Har fött i halmstad (mindre sjukhus) som skulle vara bättre än de stora. och Malmö födde jag min andra dotter. 

Tänkte först Ystad eftersom jag hört dåligt om malmö, men tog malmö ändå eftersom det kändes tryggast närmst hemmet. 

Är mer nöjd med malmö än halmstad och alla BM jag träffade där var helt underbara. Blev bra bemött och kommer föda min tredje där också som är beräknad om 4 dagar!

Kan rekomendera malmö iallafall, sen kan man ha otur på alla sjukhus var man än åker.

2013-09-24
SandyMarie
SandyMarie

för det tredje sambon blev hemskickad också :/

2013-09-24
MårtenssonBjörk
MårtenssonBjörk

plus att jag skulle blivit sövd och sydd på op :/

2013-09-24
MårtenssonBjörk
MårtenssonBjörk

Ystad är INTE så bra som alla säger. Födde vår son för 4, 5 månad sedan. När jag var öppen nästan helt gick hjärtljuden ner så pass mycket att bm fick larma. Bm berätta endast tyst för min sambo medan jag inte fick veta något om vad som stod på spel. helt plötsligt var där gynläkare, barnläkare, barnsjuksköterska, narkos läkare. jag fick panik alla bara stod tysta och väldigt allvarliga och sa inget. När han väl kom ut tog det tid innan han skrek. Alla i rummet var kmäpp tysta. Jag vände mig mot min sambo och sa såja då får vi planera begravning nu då. I samma veva börjar han skrika. han var blå lila när jag fick upp han på bröstet. Jag sprack en hel del och Förlossnings läkaren sa att det endast var en liten skråma och att det skulle sys i förebyggande syfte. Mitt i allt så satte hon nålen där jag inte var bedövad. sydde först lite sedan fick bm ta över och sy färdigt. men för det första så har jag fått ärr där nere som gör ont när jag kissar till och med. Det är till och med inte sytt där det hade behövts. men det gör man inte något åt nu utan jag får må psykiskt dåligt och även fysiskt och vänja mig :)!) jag kommer INTE föda i Ystad igen. Det är mitt första barn och blivit så dåligt bemött. Fyför! :(

2013-09-24
MårtenssonBjörk
MårtenssonBjörk

har fött tre barn i malmö och är jättenöjd!

2013-09-24
mickelina81
mickelina81

Jaja självklart vet jag att det kan vara fullt i Ystad. Tanken är Ystad är nr 1. Lund får bli nr 2. Och sist kommer Malmö. Beklagar Linz :-/

2013-09-24
batgirl
batgirl

Man måste alltid ha en baktanke att de kan vara fullt.. Så man måste ha en plan b.. Eller c som de blev för oss ;)

2013-09-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Jag har alltid med velat Ystad.. Med första barnet varde fullt i både Ystad och Lund, därför blev det Malmö.. Med andra barnet fick jag åka akut ambulans till Malmö eftersom han höll på att döi magen.. Vilket han gjorde! Vi fick samma underbara bm bägge gångerna.. Och vi har bestämt att vi inte kommer åka någon annanstans nästa gång.. Känns tryggast så.. Sen kommer vi se till att få samma bm med eftersom jag kommer bli igångsatt! Alla har olika uppfattningar på allaställen.. Men många har pratat gått om Ystad :)

2013-09-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Ja det är många som rekommenderar Lund, jag själv bor i Malmö men nej passar Malmö och ska föda i Ystad. Alla som har fött där har bara haft gott och säga, man får sova över + pappan får också det, det enda jag bryr mig om är bemötandet och att finns hjälp under hela förlossningen. Det är mitt första också och jag är beräknad 14/10

2013-09-23
batgirl
batgirl

Jag födde i Malmö den 28 maj. Allt gick hur bra som helt, fick jätte bra bemötande av personalen där. Det var mitt första, tyvärr fanns det inge plats för mig att bo i Malmö så de hjälpte mig med allt så jag kunde åka till Lunds patienthotell därefter.

2013-09-23
CCTang
CCTang

Fast de har helt och hållet om vem som jobbar och så är det överallt! I Malmö har vi blivit jätte bra bemött o behandlade i Malmö!!

2013-09-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Grattis vad roligt:) Ystad är förlångt för mig att åka så det får bli antingen Malmö eller Lund men det är verkligen svårt att vet speciellt när detta är mitt fösta barn. Vet någon hur det fungerar i Malmö efter förlossningen måste man åka till Lund om man ska stanna på patienthotell?

2013-09-23
dizdara
dizdara

Har idag fött en flicka i Lund! Hur nöjd som helst!

2013-09-23
Annalindeberg
Annalindeberg

Jag har så jävla svårt för detta. Malmö fanns med på Nyhetsmorgon och där skulle det inte ha varit så bra, pressade barnmorskor som hade för lite tid för en, (inte särskilt roligt när det är ens första gång) sen Lund har jag hört är stort och många patienter så där är det förmodligen samma sak, barnmorskor som inte har så mycket tid med en. Men sen om något skulle gå snett på förlossningen så är ju Lund bäst? Men sen är jag inne på att föda i Ystad enligt många så är Ystad det bästa stället dom fött på. Så jag vet inte.. Blir galen av detta har så svårt att välja, sen vet man ju inte heller förstås vart det blir men om man fick välja så...

2013-09-23
batgirl
batgirl

Jag har varit jätte nöjd ned Malmö förlossning.. Fött bägge barnen där! Kommer bli Malmö nästa gång med!

2013-09-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...