App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

era smartaste baby/barn-prylar

Jag har fyra barn under 6 år och bebisfabriken är igång för sista ggn nu... Jag funderar på prylar och smarta lösningar som underlättar i vardagen, kanske något man inte tänker på... Min smartaste sak har varit syskonkärran. Men söker nu mindre tips till vagnen och skötväskan... Och större tips inredningsmässigt till huset... Låt era hjärnor arbeta nu ;)

2013-09-21
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jag har också tänkt att de två äldsta kunde få dela, dem är nästan lika långa och har samma storlek på både kläder och skor... Undrar bara vad dem själva tycker om det... De kanske vill ha sina egna.
Byrån måste jag nog byta ut mot en med sex lådor istället för den med fyra... Ha den sjätte som en 'mellanstorleksförvaring'...
Ska ju vara lätt och snabbt att hitta allt på morgnarna när vi ska iväg... Detsamma gäller i hallen, för jackor och skor... Jag gillar ju att köpa mycket likadant eller att det bara skiljer en detalj... Men då står de ju och frågar vilken som är vems... Lättare att göra egna krokar och skohyllor...

2013-09-22
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Ja, jag är (som tur är) ganska pysslig av mig... Blir nog att märka om på något sätt när det gäller klädkammaren iaf..

2013-09-21
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-09-21
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Min andra smarta idé var att färgkoda barnens galgar då dem delar klädkammare, Ikea har ju de där i plast, fyra färger, men nu kommer de ju snart bli fem... Hittills har jag 40 st galgar/barn och hänger alla överdelar. Byxor ligger vikta på hyllor. Strumpor och boxer har egna lådor/barn. Men har även där fyra hyllor och fyra lådor... Ni förstår att vi hade tänkt oss fyra barn och sen vara färdiga. Men nu blir det en till... :) nån bra idé?

2013-09-21
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...