App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

någon som kan äl-tester?

Jag har för första gången provat ägglossningstester... Provade testlagrets. Det stod att testet endast var positivt om teststrecket var lika starkt eller starkare än kontrollstrecket... Men mitt streck blev aldrig så starkt, vad betyder det?? Mina tester var följande: Dag10: inget streck=negativt Dag11: svagt streck Dag12: svagt streck Dag13: svagt streck Dag14: starkaste strecket, inte lika starkt som kontr.strecket Dag15: svagt streck Dag16: inget streck= negativt Jag tänker att jag borde haft äl på dag14... Men är fundersam då styrkan inte var tillräcklig. Hade jag äl eller inte?!

2013-09-19
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Ok... Oavsett så blev det ju en stegring och testet gav ens lite utslag, så hoppet finns ju. Nåja, får testa om två veckor eller göra ett nytt försök... Men jag har googlat lite och har förstått att testlagrets stickor visar äl även om strecket inte är lika starkt. Det visar sig snart :)

2013-09-20
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Jag har använt mig av ÄL-stickor inför alla mina 3 graviditeter och har blivit gravid direkt. Jag använde mig av clearblues digitalstickor som visar en tom ring = ej ägglossning eller en glad gubbe = ägglossning. De är visserligen ganska dyra men helt tydliga vad som gäller. Då behöver man inte spekulera om testet är positivt eller ej :) ett tips! Hoppas att du hade ägglossning och att det har tagit sig :)

2013-09-19
saranelson
saranelson

Jag använde också testlagrets stickor både för att kolla äl och kolla om jag va gravid. Då stod det också att strecken skulle vara lika starka eller ena starkare än den andra, men så va det aldrig för mig. Teststrecket va alltid svagare än kontrollstrecket. 27 november 2011 testade jag positivt på äl stickan med svagt streck. 13 december 2011 testade jag positivt på gravtest med svagare teststreck än kontrollstreck. Summa summarum, nu har jag en 14 månaders son. Så även om strecken är svaga så är dom positiva! :)

2013-09-19
emmabackman
emmabackman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...