App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon mer som är orolig?

Hej! Jag är 19 år och gravid i vecka 8, jag och min sambo är överlyckliga, en bebis passar bra nu när vi precis har köpt hus.. MEN till saken, jag är så fruktansvärt orolig för att något ska vara fel, är det någon mer som är det? Jag kan inte njuta utav graviditeten, jag mår väldigt illa, ont i brösten och trött osv, men när det kommer till magont så blir jag alltid så himla orolig.. Så nu ringde jag min barnmorska för att jag vill göra ett vul, så efter mkt tjat så fick jag en tid imorgon.. Berätta gärna lite om era graviditeter? Vore kul att följas åt? Jag är beräknad till 5/5-2014

2013-09-19
94omamma
94omamma

Jättespännande, hade inte ens räknat med en bebis just nu men självklart är vi glada över tvillingar endå om det nu är det :)

2013-09-20
94omamma
94omamma

Har vart på ul nu och vi fick se hjärtat slå, det såg ut som att det skulle kunna vara två.. Lyckliga blivande föräldrar

2013-09-20
94omamma
94omamma

Jag har min första graviditet och har också varit jätte nojjig! Men jag har aldrig blött eller så under min graviditet och alla mina blod värden som jag gjorde hos barnmorskan har varit jättebra, men nu har jag väntat som en galning på ultraljudet som vi ska göra om 5 dagar, (allra första ultraljudet) och klart man kan då såna tankar att det skulle vara ngt och om bebisen ens lever osv men när jag varit så orolig har jag ringt och pratat med min bm och det är lugnt nu längtar jag istället :) och hon sa att man skulle försöka njuta av graviditeten istället :)

2013-09-20
Manssoon
Manssoon

Uch.. Jag fastar för nästa graviditet.. Jag kommer vara orolig heeeela tiden, men det som känns tryggt är att jag kommer gå på specialmödra och bli igångsatt!! Lycka till alla!

2013-09-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Jag var i v 28 eller 29 när jag började blöda massor under sex, de värsta va att vi var utomlands och paniken slog verkligen till. Jag fatta inte heller vad doktor sa så jag ringde 1177 från semestern, där sa dom att det va helt ofarligt och att livmoderhalsen är extra känslig under graviditet och kärl har lätt för att brista därarv blodet. Men om du blöder rikligt att fi måste byta binda varje timme då ska du söka hjälp. Hoppas mitt svar hjälpte!!

2013-09-19
batgirl
batgirl

Jag var orolig under båda mina graviditeter... Fram till UL tror jag majoriteten är oroliga och nojiga. När jag skulle på UL andra graviditeten satt jag i bilen en halvtimme och hyperventilera för jag var så rädd att det inte skulle vara en bebis där eller att något var fel

2013-09-19
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Skönt att höra att det inte bara är jag som är så nojjig.. Men det är hemskt, igår när jag och sambon mös lite så kom det lite blod efter sexet, har hört att det är normalt men usch va nervös man blir :( någon som vet något om blödning efter sex?

2013-09-19
94omamma
94omamma

I början var jag orolig för missfall, sen i mitten av graviditeten tänkte jag inte mer på det, sen nu är i v37 så är jag helt paranoid och JÄTTE orolig för att allt möjligt ska hända. Det är skit jobbigt faktiskt, att vara så orolig, man får väll bara slappna av och inte tänka så mycket på det hur svårt det än är.

2013-09-19
batgirl
batgirl

Är i vecka 36, men var väldigt orolig i början. Väntar andra barnet och har varit mer orolig nu än med första. Hade dock inga problem att få vul i vecka 11 då jag fick en blödning. Hade likadant med första barnet och då fick jag nästan en utskällning för att jag borde förstå att jag kunnat avvakta :P HUR ska man veta det, med första barnet, eller öht? Fick en fin dotter 2011 i alla fall och just nu är det mycket liv i magen också.

Skönt att du får komma på VUL, det sa sköterskan till mig den här gången att man ska faktiskt inte behöva gå omkring och oroa sig när de kan kolla snabbt att allt är som det ska :-)

2013-09-19
ChildofJune
ChildofJune

Jag fick tjata och överdriva som bara den, tråkigt att det ska vara så.. Även fast alla kanske inte kan få komma var och varannan vecka.. Men är man väldigt orolig så tycker jag att man ska få komma och göra ultraljud utan onödigt gnäll och tjat.. Vi håller tummar och tår på att allt ser bra ut imorgon!

2013-09-19
94omamma
94omamma

Tack för era svar, det ska bli skönt att få komma iväg imorgon och se så att allt är bra med den lilla i magen. Min sambo är väldigt förstående iaf, han gör allt för mig, han följer med mig imorgon vilket är skönt iaf.. Man kan ju inte göra något åt ett missfall osv men vi vill verkligen ha det här barnet, hoppas att min oro kan lätta något efter imorgon iaf.. :(

2013-09-19
94omamma
94omamma

Hej! Jag är gravid i vecka 9 och jag förstår dig! Jag & min sambo har fått två missfall innan men de var i vecka 4 & 5. Men jag försöker slappna av. Pratar mycket med kompisar och man kan tyvärr bara ta de som de kommer ..

2013-09-19
Sooofiaa
Sooofiaa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...