App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Egentid innan förlossningen

Är nu i v 38+3 och känner verkligen att bebben kan titta ut när som. Men jag har lite undringar då detta är första barnet. Just nu är jag inne i en period där jag vill ha mycket egentid, undviker alltför sociala sammanhang. Är så förbannat trött på allas funderingar kring kön, goda råd, spekulerar när den kommer osv. Känner mig så otroligt mättad på sånt även om jag vet att det är av god mening. Fler som känner igen sig? Spännande tid som väntar och givetvis längtar jag men behöver egentiden....

2013-09-18
Annalindeberg
Annalindeberg
Bebis på 15 månader

Känner igen din känsla om svärmor:) när jag drog mig undan fatta hon vinken och jag hade också svårt att säga rakt ut. Nu när vi fått vår dotter så är det bättre har nog förstått att man behöver egentiden med nya familjen. Får hoppas att din svärmor också förstår sen! Lycka till och vila dig inför förlossning och tiden efter!

2013-10-02
Annalindeberg
Annalindeberg

Vi fick vår flicka i måndags 23/9(39+1) och jag är grymt glad att jag hade en lugn vecka innan! Så det rekommenderar jag alla som har möjlighet!

2013-09-27
Annalindeberg
Annalindeberg

Känner igen mig i dig trillian, alla och då menar jag verkligen alla gapar med munnen och säger vahhhhhhhhh?????? När jag säger att jag är gravid i 9e månaden, men Gud så liten mage och jag blir så jävla arg varje jävla gång. Dock säger jag inget tillbaka utan skrattar bort det för tillfället, börjar känna också nu att jag vill ha lite egentid jag orkar inte med människor i min omgivning mer. Är i v38 och tjejen är beräknad att komma 14/10.

2013-09-24
batgirl
batgirl

Åhh så skönt och höra att jag inte är helt knasig! :) soffan är min bäste vän just och så får det va! Det är riktigt bra och höra/läsa liknande erfarenheter! Tack!

2013-09-18
Annalindeberg
Annalindeberg

Jag var precis likadan sista veckorna! Ville helst sitta hemma i soffan med bara hunden och sambon hela dagarna! Som tur var så fick det över när sonen väl var född, då ville jag träffa alla jag känner och visa vilken underbar liten kille jag hade fött:-P

2013-09-18
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...