App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snälla tips någon!

Hej alla där ute! Jag behöver verkligen alla tips jag kan få, vår dotter är snart 4 månader och har dom senaste dagarna varit så otroligt tjurig och bara skriker, gråter och vill absolut inte sova!! Hon vaknar alltid på natten vid ca 2 tiden och bara gnäller , ingenting duger och då menar jag INGENTING... Vid 6 på morgonen somnar hon igen men vaknar efter en 2 timmar och så fortsätter dagen. Både jag och min man är helt slut detta är vår 6e dag och nu börjar vi känna att orken är slut.. Vi tror att detta kan bero på tänderna men vad ska vi ta oss till? Snälla har någon något tips. Vi har försökt med allt vi kan komma på..

2013-09-18
Jessicahed
Jessicahed

Gav min lilla Alvedon då jag trodde han hade feber o han sov då hela natten men nu är det igång igen:(

2013-09-21
Jen1980
Jen1980

Det är sådär i perioder och ni får försöka ge varandra sovutrymme och dela på att gå upp. Kravet på mat kör vid fyra månader och tänderna kan börja växa redan då. Provat Alvedon?

2013-09-21
Tfarcher
Tfarcher

tillväxtfas, hade samma, bara att stå ut :(

2013-09-21
martamnich
martamnich
Barn på 3 år och 10 månader

Min är exakt likadan har blivit så dom senaste 2v han blir 4mån nästa vecka.från att sovit hela natten till att vakna 4ggr per natt o stånkar o stönar.kanske är en tillväxtperiod? Har hört att man kan ge välling som sista mål så sover dom bättre men det ska man nog kolla me bvc först

2013-09-18
Jen1980
Jen1980

Kan tillägga att han är också 4 månader.

2013-09-18
malinskamailn
malinskamailn

En period vakna min son också på natten och vi gav han ersättning men han ville inte ha riktigt blev massa stress och gråt. Så vi sluta ge han mat på natten och gick upp och lugna ner honom för att sedan gå han till söms. Annars kan man lära dom att de ska äta på natten. Nu sover han som vanligt sina 8-12 timmar under natten. Prova att böta en servett och gnugga på tandraden då mjukar du upp tandköttet lite.

2013-09-18
malinskamailn
malinskamailn

Hon får ersättning men vill knappt äta.. Hon små äter och skriker i mellan gångerna. Vi har prövat bit ring och kylande napp men inte ens de. Alvedon ger vi också! De är så frustrerande för man vill verkligen hjälpa så mycket som möjligt men inget duger. Måste ringa BVC dag verkligen :( åh det skär i mitt mamma hjärta nät jag inte kan hjälpa henne

2013-09-18
Jessicahed
Jessicahed
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...