App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tack för den kära mor!!

Usch vilket känslosamt vrak jag blivit på senare dar! Har bf på lördag (andra barnet) och än verkar ingenting hända. Jag har ont i svanken/ryggslutet vilket tillkommit sen i helgen, annars har min graviditet varit riktigt bra faktiskt.. MEN idag sa min egen mamma något till mig som fick mig att sätta mig i bilen utan så mycket som ett ljud, åka hem och gråta! Hon sa helt kallt till mig att inte skaffa fler barn för jag har ju så ont hela tiden, hon hade minsann aaaaaldrig ont med någon av oss fyra barn och hon jobbade minsann iiin i det sista. Att jag försökte förklara för henne att hon hade ett jobb där hon satt på en stol hela dagarna och jag har ett tungt jobb på äldreboende där det inte finns tid för mig att sätta mig och pusta ut, det spelade liksom ingen roll.. Ett jobb är lika jobbigt vad man än jobbar med så är det bara. Sen kläcker hon ur sig att jag och sambon kanske inte ens vill ha fler barn utan vi tävlar bara med ett par av våra familjevänner som fick sitt femte barn för sex månader sen. Jag struntar väl totalt i hur många barn alla andra har?! Vill jag ha två barn så skaffar jag det, vill jag ha fjorton skaffar jag det oberoende på hur många barn alla andra i vårt umgänge har!! Jag försöker visa mamma att jag blir ledsen när hon pikar mig (vilket sker OFTA) men då blir hon arg och tycker jag är elak mot henne. Min sambo åker aldrig med till mina föräldrar om det inte är kalas eller om han vet att pappa kanske behöver hjälp med något. Inte för att mamma är dum mot honom utan pga hur hon är mot mig.. På ett kalas vi hade för något år sen sa hon helt sonika till alla som satt runt bordet att hon älskar min sambo mer än hon älskar mig.

2013-09-17
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Hon hade även sagt till pappa igår att jag varit elak mot henne som åkte när hon bara ville prata... Hmpf, samtalsämnet föll mig la inte direkt i smaken men att kalla mig elak för det?! Idag ringde hon hit och låtsades som ingenting.. Ett förlåt kommer jag aldrig få för hon inser inte att hon har gjort fel. Samma visa jämt

2013-09-18
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Pappa kom idag och åt frukost med oss eftersom jag skulle få låna min bil medans hans var på verkstad.. Då berättade han att mamma varit på ett hemskt humör på kvällen och att han upptäckte att hon hällt i sig minst 70 cl whisky den dagen. Att min mamma är alkoholist vet alla, men hon ser det absolut inte! Hon snackar gärna skit om andra om hur mycket dom dricker, men att hon själv häller i sig ett dricksglas ren vodka varje förmiddag är tydligen helt normalt.

2013-09-18
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...