App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Frustrerande

Åh behöver bara gnälla av mig lite. Har haft förvärkar/värkar regelbundet konstant i en VECKA nu. Va inne på fl i fredags o då var tappen kort och mjuk och öppen ett finger. Så det är ju på g. Haft riktiga värkar som har gjort väldigt ont, framförallt på kvällarna. De har kommit tätt och regelbundet för att sen avta när det börjar bli intensivt. Sjukt frustrerande! Trodde verkligen att det var dags igår, kom var 3-4 minut ett bra tag och andades igenom värkarna men sen kom de var 5,6,7,8 osv. Frustrerande :( kan man påverka detta??

2013-09-17
Kallunkan
Kallunkan

Oj va jobbigt! Ja men va skönt, alltid nåt iaf :) man blir ju ganska öm av alla förvärkar.

2013-09-17
Kallunkan
Kallunkan

Jag var öppen en cm och hade massa förvärkar i nästan två veckor den här gången. Tredje barnet, han föddes på bf+8. Förlossningen gick snabbt, dock:-)

2013-09-17
Emeliek85
Emeliek85

Nä det är väl så. Bebis kommer när den är redo och har inte ens gått över tiden men frustrerande ändå när processen är igång :) men man kan väl gå öppen en cm länge?

2013-09-17
Kallunkan
Kallunkan

Jag fick en sovdos i fredags och det var då allt stannade upp. Men underbart att få sova en hel natt!

2013-09-17
Kallunkan
Kallunkan

Känns som man inte gör annat än att vila. Man kan ju hoppas att lång latensfas betyder bra förlossning iaf :) usch ja man är helt matt. Sitter mest i duschen..

2013-09-17
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...