App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Göra pappa delaktig

Hejsan på er. När vår son Axel föddes för 3 månader sedan så sa jag till hans pappa att han skulle ta ansvaret för D-dropparna. Jag vet sedan mina tidigare barn att jag glömmer av dom ibland. Min sambo har inga barn sedan tidigare så Axel är hans första. Det är roligt att se hur sambon har gjort det till en stor grej att ge dropparna varje dag. Han kallar dom ibland för styrkedroppar och sjunger en sång när han ger dom. Oftast blir det ju att han ger dropparna efter att han har jobbat så det blir deras lilla grej när han kommit hem. Han tar sitt ansvar för dropparna på största allvar, det kan ibland se ganska komiskt ut : ) När barnen är så små så kan det vara svårt att göra pappa delaktig. Det är klart att de kan byta blöja, natta å ge kärlek och det gör min sambo också men det här med dropparna är bara hans grej. Min grej är ju att amma. Det finns säkert nån som tycker att detta är ett löjligt tips men jag tror nog att det finns andra som gillar det. Ha det bra alla/Malin

2013-09-16
malin1971
malin1971

Va väl en bra grej. Lite som här fast med badningen oftast sambon som tar det iaf på veckorna, och jag får en lite stund för mig själv. Rätt mysigt oxå å stå å lyssna på dom när dom busar i badrummet. Sen tar alltid sambon morgonbestyren på helgerna så jag få sova lite längre. Fråga han om han inte tyckte va orättvist då han aldrig igentligen få sova längre då han börjar ju rätt tidigt på veckorna men nä han tycker om å få va lite själv bara han å dottern å det kan jag ej ta ifrån ha, dessutom + då jag få sovmorgon ;)

2013-09-19
ica_86
ica_86

Jättebra idé. Pappa känner sig viktig o får bra kontakt med sitt barn o du kan njuta av att se som tillsammans.

2013-09-16
Adde86
Adde86

Tyckte det lät som en jätte kul grej! :) Tråkig kommentar av dig Catpuss.

2013-09-16
jessicamalin
jessicamalin

Eftersom jag tyvärr inte kunnat amma har jag och sambon delat på matning osv. På helgerna är det nästan bara sambon som matar då han saknat sin son under veckorna. Då kan jag få pumpa i lugn och ro :)

2013-09-16
Brassbandcookie
Brassbandcookie
Barn på 3 år och 7 månader

Ska göra samma sak till min sambo :)

2013-09-16
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...