App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Normalt?

Min dotter är nu 2 veckor och 2 dagar, sedan igår har hon varit jättegrinig, vet att hon har ont i magen men det är inte samma sorts gnäll. Hon vill äta hela tiden, när hon äter så äter hon tills hon kräks, sen vill hon ha mer, hon äter slut ur mina bröst så måste ge henne ersättning, men vi ger bara 60-80 ml eftersom vi inte vill att hon ska äta för mycket då hon ammat i 1,5 timme innan. Enda stunden hon är tyst och lugn är när hon ligger på min mage/bröst, sambons fungerar absolut inte, och då kan jag ju inte vila och Få en liten snabbsömn för är för orolig att hon ska ramla ned eller att jag ska vända på mig, hennes bajs har också ändrat färg och konsistens från gul och lite tjock till grönt och helt vattnig. Jag har inte ätit något nytt de senaste dagarna och jag äter inte laktos då jag är laktosintolerant.. Är detta normalt?

2013-09-16
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

ChildofJune jag vet faktiskt inte varför det blev två trådar. Skriver från telefonen, kanske därför, jag ska prova att mjölka lite innan hon ska äta så får jag se om det blir bättre!

2013-09-16
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Trodde att det numera rekommenderades fri amning och inte reglerad.

Att hon vill äta hela tiden beror ju på att hon kräks upp den maten hon fått i sig. Tycker du har fått bra tips i den andra tråden, första steget måste vara att reda i varför hon kräks. Kräks hon efter att hon fått ersättning också?

Prata med BVC om hur man utreder mjölkproteinallergi. Tycker du fick ett väldigt bra svar från Aleks i den andra tråden.

2013-09-16
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...