App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid...IGEN!!

Hallå.. Det är så att jag har redan en dotter på 6 månader, och är gravid IGEN i vecka 5.. Självklart ska vi behålla barnet, men det jag är orolig för är hur det ska gå den första tiden. Någon som har nå bra tips? (känner mig bara deppig just nu)

2013-09-15
Evelinaf_
Evelinaf_
Barn på 1 år och 7 månader

oj, nummer 3 på väg.. Grattis:) efter denna bebisen ska jag sätta in spiral, två barn får räcka hos oss iaf :) trodde inte heller det skulle gå så fort att bli gravid igen, men poff så blev jag de.. =) har tur som har mina systrar som bor väldigt nära (50m och 200m ifrån oss) ;) dom har hjälpt jätte myckt när dottern hade kolik, känns skönt ändå att ha två för då kommer dom ha nytta av varandra lite längre fram :)

2013-09-15
Evelinaf_
Evelinaf_
Barn på 1 år och 7 månader

Vi har 14 mån mellan våra, sa att det blir när det blir men blev lite chockade när det blev så snart :-) Nu är dom 2år och 3mån och 1år och 1mån. I början innan man hittade rutiner så var det tufft men det blev lättare och lättare. Min man har varit hemma 2 dagar i veckan och det har varit en otrolig hjälp då vi valde att ha båda hemma. Man får sänka kraven, ha som mål att idag ska vi få på oss kläder och få i oss mat till att börja med :-) Sen när man kommit in i det så kan man fylla på med t ex ta sig utanför dörren, gå till lekparken osv. När våran lille växt till sig lite var vi mycket på öppna förskolan. Då kunde stora rusa av sig och det fanns alltid nån som kunde ge en hjälpande hand om det behövdes. När lillen kom så började stora leka mycket med dockor. Det var ett sätt för henne att bearbeta och vara med i allt det nya som hände omkring så det är ett tips som jag gärna hade fått innan, att köpa en docka. Det kommer gå fint! Det viktigaste att komma ihåg är att ingen är eller behöver vara en supermänniska, det är ok att ta emot och be om hjälp! Vi väntar nu nr 3 till början av mars så vi blev inte avskräckta iaf ;-) Lycka till!

2013-09-15
Leiijha
Leiijha
Barn på 2 år och 11 månader

Ja, det löser sig alltid.. grejer och erfarenhet har vi iaf gott om :)

2013-09-15
Evelinaf_
Evelinaf_
Barn på 1 år och 7 månader

Tack..
Vi har sagt att vi ska ha två, och jag måste ha superlätt att bli gravid..
trodde inte jag var gravid (gjorde typ 7 test) och självklart var jag gravid..
det blir nog lättare i början, sambon kommer vara hemma första tiden plus att han tar ut semester efter pappa ledigheten också, men mina tankar bara snurrar om hur jag ska hinna med och hur det ska gå, blir ju sååå tätt!! 14 månader mellan bara..

2013-09-15
Evelinaf_
Evelinaf_
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...