App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Födelsedag och magsjuk

Grattis på 25 årsdagen! Kom igår vid 20:30 starkt illamående. Är gravid i V 31 och trodde det var för jag var hungrig. Tvingade i mig mat och det blev bara värre. Sen spydde jag 2 gånger och tömde mig själv ut och in. Somnade och vaknade 00:30 och efter det har jag bott på toaletten och varvat med att spy och behöva gå på toa. Ringde till sjukhuset för jag var orolig för bebis men han mår bra och tar all näring han behöver. Tur för det men då blev det inget över till mig. Blev avrådd från att både äta och dricka tills magen vart stabil i flera timmar. Nu har jag vart spy och toafri sedan 14 tiden! Magen är dock i uppror men har fått i mig både vätska och mat! Har aldrig vart magsjuk förut och känns väldigt dumt att bli det på sin 25 årsdag! Alla planer inställda och känner mig ynklig! Någon mer som vart riktigt dålig på en högst olämplig dag? :)

2013-09-13
Nrj88
Nrj88

Skönt att veta att fler genomlidit detta haha! 1 vecka sedan allt började och det positiva är att allt sötsug fortfarande är borta och jag gick ner 3 kg vilket underlättade foglossningen :D nästa smärta är förlossningen men då kommer det något gott ur allt :)

2013-09-19
Nrj88
Nrj88

Jag låg i rejäl magsjuka pga av förorenat vatten som vi hade här i Östersund för nåt år sen, självklart prickade det min födelsedag i december. Så när jag som bäst sprang skytte trafik mellan soffan å toan (tömde från båda håll) så ringer det på dörren å där står mina 2 vänner med paket å tårta dom gjort, snacka om att magen vände sig igen. Hade tyvärr glömt å meddela nån förutom jobbet å mamma att jag låg sjuk :p

2013-09-19
ica_86
ica_86

Nrj88: Precis som mig!! Jag har aldrig varit magsjuk tidigare på min 25 års dag bodde jag i princip på toan och bara spydde. Jag var gravid v. 16 så trodde först att graviditetsillamående kom :p. Hoppas på bättre födelsedag iår. :)

2013-09-13
CCTang
CCTang

fy det lät inte alls kul.. krya på dig! och grattis ;) jag brukade i min barndom alltid pricka in att ha hög feber på julafton.. så när tomten kom så låg jag i soffan, jättesjuk.. flera år irad. inget nu i vuxen ålder som jag kan komma på.. (ta i trä) :)

2013-09-13
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...