App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni med småbarn å tygsoffor?!?!?!

nu vill jag ha tips.. vi ska ju få ny soffa om några veckor å den e i tyg. har haft skinn innan å det e ju verkligen outständing. bara å torka av! Hur gör ni med era soffor. denna soffa är det kemtvätt på så att köra i tvättmaskin vågar man kanske inte då? eller finns drt något fuskprogram man kan använda istället för kem? . har en kompis som säger att hon använder sig av skumtvätt till sin soffa? vi valde ett typ som är rätt spräckligt bara för att det ska kunna dölja lite men det kommer ju garanterat bli kladd i. heta tips mottages..

2013-09-13
osisen
osisen

Vi ha tygsoffa. Å visst ha de blivit några fläckar. Men sambon ha ett sånt jobb där han kan låna hem möbeltvätt så vi gör de nån gång/år. Sen blire de väl en ny soffa som de e tänkt då denna ha några år på nacken men vi väntar tills vi avklarat småbarnsåren iaf ;)

2013-09-14
ica_86
ica_86

vi har också tyg. Som tur är verkar tygerna så bra att det ofta går att torka av. de suger liksom inte lika bra som t.ex kläder. hur som helst så köpte vi extra tyg och gjorde ett överdrag. Hund, bäbis och middag i soffan ställer liksom vissa krav.

2013-09-14
Tummetott
Tummetott

Vi har tyg soffa och hund så vi har filtar över hela soffan.. Har märkt hur smidigt det är med tanke på att hon spytt flera ggr när man ammat :P bara slänga in maskinen super bra!

2013-09-13
Aleona
Aleona

Det låter hur bra som helst! :) Tror ni kommer bli nöjda! :)

2013-09-13
jessicamalin
jessicamalin

åh detta känns bra. mannen e superskeptisk till tygsoffa men han vill inte ha en ny skinnsoffa heller. det är mycket mysigare med tyg tycker jag. skinn e ju mest bara praktiskt.
jag lämgtar så mycket efter soffan nu. vi tittar mycket på film och lägger således en del tid i soffan och som det är nu får vi det aldrig helt bekvämt då vi har två mindre soffor och ska man ligga båda två betyder det man antingen får ligga på varandra eller i varsin soffa. Med den nya blir det en soffa på 3m med divan på 2 meter å får vi inte plats då så e det nog hopplöst ;-) kommet bli så mysigt!

2013-09-13
osisen
osisen

Vi har en svart u soffa i grå/svart tyg och visst har de kommit både välling o spya. Dom ggr de behövts har vi kört det i maskinen på 30 grader med lite lite tvättmedel. Vi har också bara lagt i blöt över natten med lite tvättmedel och sen har de fått självtorka. Funkat super bra!

2013-09-13
jessicamalin
jessicamalin

ah det är en aån ångtvätt eller?

2013-09-13
osisen
osisen

Vi har tygsoffa och hund så vi har faktiskt lagt ett tyg över, typ lakan så tar vi av det vid finbesök och typ jul och så. Så om barnen kladdar/dreglar/snorar på det så bara slänger vi in det i maskinen ;) fult men det funkar mot hundhår och barn :)

2013-09-13
Superhallon
Superhallon
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...