App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Äntligen, imorgon blir hon vonrosen-fri :)

.. Det är imorgon som vi ska in till Ortopeden och för förhoppningsvist ta av vår dotter vonRosen-skenan för gott. Hon har nu behandlats i den sen födseln i 3 månader, 24/7, all day long. Jag är både glad och väldigt nervös, hon vet ju inget annat än att ligga insvept i skenan och vi vet inget annat än att ta hand om vår lux-bebis. Hur gick det för er andra med luxbebisar ? Första tiden efter skenan?

2013-09-12
Bouzidi
Bouzidi

Hahaha! Här va det likadant med amningen, hon hade suttit gränsle över mitt ben o ätit o helt plötsligt skulle hon ligga ner o äta! Gissa om hon tittade skeptiskt på mig de första gångerna?! Men det va ju ett angenämt problem att ha efter att äntligen efter 3 månader kunna gosa med henne riktigt nära!

2013-09-14
Stompie77
Stompie77

Det enda som jag tycker är lite krångligare nu utan skenan är amningen, hade blivit så vad vid att amma i en viss ställning med skenan på, nu går det väldigt bökigt och krångligt. Men, nya tekniker får jag lära mig :)

2013-09-13
Bouzidi
Bouzidi

mysigt!

2013-09-13
solskensmamman
solskensmamman

Och visst blev det så mycket mer gosigt, mysigt och nära nu när skenan inte kommer emellan. Hon är ju faktiskt mjuk, len och alldeles underbart mysig i kroppen :) något man inte känt förän nu :) känns så härligt!

2013-09-13
Bouzidi
Bouzidi

Idag togs skenan av för gott ! Känns jättebra men också väldigt annorlunda, både för oss och för lillan. Hon är ju som en liten spaghetti utan skenan, så nu blir det te att träna upp hennes små myskler i kroppen, ligga mycket på mage :) men det har gått bra!, äntligen kan hon använda byxor och nu kan hon sitta i vanligt babyskydd i bilen, vagnen är inte längre trång och hon kan sparka och vifta hej vilt med armar och ben :D hon har varit superglad och tycks trivas bra utan skenan trots allt :) bara mamma som var orolig :D

2013-09-13
Bouzidi
Bouzidi

hon va alldelses mjuk, visste inte riktigt hur jag skulle byta blöja eller bära henne, haha! men jag fick ju ''tillbaka'' min lilla bebis! och hon sprattla och va helvild och jätteförvånad över att hon inte behövde ta på sig skenan igen efter badet!

2013-09-13
malinhb
malinhb

Vår dotter behandlades i 6veckor och de två sista veckorna var hon trött på den. Hon var frustrerad mest hela tiden. Så när skenan kom av fick vi en sprattlande, spudlande och lycklig flicka med oss hem.
Själv gick jag runt med lyckogråten i halsen länge efter. Det är som flera skrivit innan mig! Man får sitt barn tillbaka, för det känns som man liksom har lånat bort det under behandlingen.

Första badet hemma är ren skär lycka :D

Njut ert barn ♥

2013-09-13
maskrosen81
maskrosen81

Väntar nu som bäst på kallelse för sista kollen vid 1 år. Allt såg bra ut vid kollen vid 6 månader så sen e vi helt klar de där! Vår lilla kom oxå på att sova på sidan sen skenan åkt av var väldigt skönt å gör det fortfarande nu vid 11 månader. Bra att det finns men ack så skönt å slippa än om de för oss var för en rätt kort tid.

2013-09-13
ica_86
ica_86

Var på återbesök i augusti och allt såg bra ut så nu e nästa kontroll när hon är ca 1 år!

2013-09-12
Stompie77
Stompie77

För vår dotter som hade skenan i 12 v öppnades en helt ny värld! Hon sprattlade o sparkade som bara den! För oss var det jättemysigt att kunna ha henne riktigt nära! Att byta blöja fick man lära sig på nytt då benen var överallt kändes det som! Hon började även att sova på sidan när hon blivit av med skenan och har gjort det sen dess (hon är idag 5 1/2 mån).

2013-09-12
Stompie77
Stompie77

Vår dotter hade ju inte den så länge bara 6 veckor. Men minns att det kändes lite som att få tebax sitt barn. Men samtidigt va de lite nytt då vi vant oss vi att hon va så stabil. Hon fattade inte riktigt att hon va fri den men sen när vi badade henne för första gången den kvällen så sprattlade hon med benen å ja jag grät nog en tår av glädje :)

2013-09-12
ica_86
ica_86

W fattade inte riktigt att skenan var borta och för oss va det en stor förändring, va som att få barn igen och lära om =)

2013-09-12
Sara G
Sara G
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...