App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

viktgnäll..

Brukar inte ta åt mig men ända sen min dotter föddes för 6 månader sen har jag ständigt fått kommentarer från släkt att jag borde gå ner i vikt. Jag har varit smal hela mitt liv dock fick jag då kommentarer då om att jag borde gå upp.. konstigt de där att man aldrig duger, min prioritering är min dotter inte att gå ner i vikt o trimma till mig. de kan man göra sen. jag går min timmes promenad varje dag de räcker för tillfället. Min kille säger att jag är fin som jag är och att jag inte ska lyssna på dem. men efter 50 gånger så börjar de ta på mitt psyke.. blä kände att jag va tvungen att spy ur mig allt till någon som inte är "nära"..

2013-09-11
myank001
myank001

jag får höra från min farmor mest.. man försöker stå på sig men ibland blir man svag och börjar ta åt sig. tur att jag har min underbara sambo, mamma, pappa o pappas fru som hjälper mig när resten är på mig om vikten. hoppas ni också har någon som finns där för er och hjälper er att inte "insjukna" i anorexia igen (förstå mig rätt)

2013-09-11
myank001
myank001

Ja han har lite problem med orden.. Jag har också lidit av den sjukdomen, började redan i årskurs 4.. :/

2013-09-11
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 1 månader

Åh, känner igen detdär! Dock endast från min farfar, jag födde för 11 dagar sen men han klagar på att jag fortfarande är för tjock efter graviditeten och att han inte förstår hur jag kunde vara så fult smal innan och nu alldeles för fet.. han har under hela graviditeten klagat på att jag gått upp för mycket och tycker att jag måste lära mig vad som r lagom!

2013-09-11
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 1 månader

Bry dig inte om vad andra säger! Känn efter själv! Prioritera tiden med dottern, det är viktigt!

2013-09-11
Superhallon
Superhallon

jag mår bra o trivs med mig som jag är visst vill man kanske komma i lite bättre form men precis som dig prioriterar jag att vara med min dotter :) ibland tröttnar jag bara på andras gnäll om mig..

2013-09-11
myank001
myank001
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...