App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skötväskor- vad tycker ni?

Upplever ofta när jag kollar runt bland skötväskorna som finns på marknaden att dom inte uppfyller mina behov och är dyra. Vet att många istället använder en helt vanlig väska, men man vill ju ha en väska som underlättar utflykterna, var sak sin plats. Så jag är nyfiken; Vad saknar du hos dagens skötväskor, vilka egenskaper är viktigast?

2013-09-10
MiCharlie
MiCharlie

Ha en vanlig väska från stadium, tror dom såldes förra året i samband med skolstarten för 99:- å den ha funkat fin fint. Får med de vi behöver, extra ombyte, våtservetter å blöjor, mat å så ha jag dotterns flaska i facket på kortsidan. Har nog använt engångs underlägg till att byta på eller en liten handduk som vi ha en hög av hemma å tvättar upp mellan varven.

2013-09-12
ica_86
ica_86

OK

Köpte mej iaf en babytravel väska för 499:- Den har mkt bra fack men jag tycker den är lite för liten, visserligen bra ibland så man inte packar med för mkt men jag vill kunna få ner ombyte, filt, 1-2 flaskor, barnmatsburk + blöjor plånbok osv men får inte plats! Är ofta ute på dagsutflyker så måste ju ha en hel del. Går även på babymassage och sim och då ska ju handdukar mm. packas ner, måste helt enkelt byta till annan väska varje gång jag ska dit. Lite lustig var också att skötbädden som kom med väska är så tjock att den nästan tar upp hela utrymmet, konstigt tänkt haha.

Jag skulle vilja kunna förstora skötväskan vid behov, alltså välja om den ska vara liten eller stor, det hade vart super..

2013-09-11
MiCharlie
MiCharlie

Hade en skip hop först som jag köpte begagnad.. Men tröttnade på den. Köpt en från stadium för 99! Super bra väska! Rymlig och fint mönster, massor med fack :) skötbädden sparade jag från gamla väskan.. Den ligger i nya. Letade överallt efter att köpa nya men tyckte det inte fanns någonstans att köpa?!

2013-09-11
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 11 månader

Jag har en hård väska från babybjörn, köpte begagnad på tradera för under 100-lappen. Den är kanon, det enda jag stör mig på att jag måste pricka rätt med magneten när jag ska stänga den och det är lite trixigt...

2013-09-11
McLarsson
McLarsson

kolla på tradera, billigare o fina fast dom är beg...

2013-09-11
lelin83
lelin83
Barn på 3 år och 8 månader

Jag köpte en skötväska från babyboom på gekås 149 kr. Ett stort fack för extrakläder, handdukar, servetter mm. Två små fack inuti för salvor, handsprit mm. En skötbädd och ett etui för blöjor. Två fack på utsidan med dragkedja där jag har plånbok, alvedon mm till mig. Finns två flaskhållare den ena med lite kylfunktion. Ett fack på baksidan för bvc kort. Den är toppen!

2013-09-11
Brassbandcookie
Brassbandcookie

Jag är jättenöjd med min ryco. Kostade 399, har flera fack och plats för ombyten både till mig och bebis. Ett minus är dock att skötbädden sitter fast på väskan, tyckte det var praktiskt när han var pytteliten men nu är han 7 mån och får knappt plats på den:-/ Tror att samma väska finns med lös skötbädd så kanske blir att jag köper en sån till nästa barn, om jag inte blir för snål när vi redan har en väska!:-)

2013-09-11
AnnaA86
AnnaA86

ja har haft några olika. inga dyra. en från ullalred som var ganska bra med skötbädd utanpå som man liksom lossade. sen köpte ja en till nästa barn på ullared. tre stora fack å plata för en hel del grejer. trodde den skulle vara grym men nej den blev så jäkla stor å man plocka med sej alldles för mycket.
köpte en 99kr axelväska på stadium för å ha å byta med när ja inte skulle ha den stora. blev att ja bytte ut den riktiga väskan helt till stadium. den är alldles lagom dör ett ombyte några blöjor lite mat, nappflaska osv.
sen köper ja liberos skötunderlägg de engångs. finns i sexpack för 30kr. klipper dem på mitten då de e gigantiska så får ja 12 st å så stoppar ja i em sån, tar noll plats å funkar utmärkt flera ggr tills den blir smutsig. har alltid vanliga tvättservetter med som jag lägger direkt under rumpan på skötbädden.. fungerar kanon!
så min stadiumväska e baskemej the shit!

2013-09-11
osisen
osisen

Köpte en axelväska/cykelväska från stadium för 99:- Den har många fack, har bra storlek å tycker inte att den säckar ihop. Har haft en emmaljungaväska och en teutonia (stavning?) men den billiga från stadium har varit den som passar oss bäst. Fack på sidan för flaska, 2 fack på framsidan för lite olika småsaker (napp, salvor, olja, handsprit, bvc-kortet osv), ett till fack på andra sidan där jag har skedar för maten. Baksidan har också ett fack, kommer inte ihåg vad jag har lagt där :-P Insidan har ett eller två små fack också, sen finns det bra med utrymme på insidan för termos, kläder, blöjor, ersättning, leksaker, våtservetter och allt hålls på sin plats så de e lätt att hitta i väskan. Svårt att tro att den lilla väskan rymmer allt de där =D

2013-09-11
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 6 månader

köote en skötväska från ullared för 90 :- å den är helt perfekt.

2013-09-11
Righto
Righto

Jag har också skötryggsäck med en mjuk skötbädd i, flera fack och hållare. Hur bra som helst. Fanns på GeKås (Ullared) för tio år sedan för det facila priset 50 kr, men de har inte haft den sedan dess vad jag vet. Nåja, min håller ju än, men tar nog slut efter detta barnet...

2013-09-10
solskensmamman
solskensmamman

Jag skulle vilja att min skötväska va mer fast i formen. Den vi har nu kostade 800:- men den måste vara proppfull för att inte säcka ihop, så att säga. O då e d inte lätt att hitta grejerna i den. Hade jag vetat att jag skulle ångra mig så hade jag hellre köpt adidas(?) axelväska, som dom har på stadium. (Det är adidas va?!) dom är fasta i formen, även när de är tomma. Lagom i storlek. Rätt snygga o kan användas efter skötväske tiden oxo. Får plats m lagom mkt saker.

2013-09-10
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...