App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Röda små prickar

På magen o bröstet har sonen fått idag. Dom fanns inte där i eftermiddags när jag bytte hans body. Får avvakta till imorgon o se om dom finns kvar. Han har inte feber eller andra sjukdomssymptom så jg hoppas att det bara e nån värmereaktion eller liknande. Det kan väl inte vara vattenkoppor på en (snart) 5 månaders bebis? Förvirrad :/

2013-09-10
Adde86
Adde86

Tack för alla svar. Idag e prickarna borta, så jag antar att d va reaktion på bodyn eller värmen. Men han har haft värmeutslag förut o då såg d inte ut så o d va rätt många prickar. Hmmm. Får fråga på bvc imorn när vi är där.

2013-09-11
Adde86
Adde86

Min son har också haft det och har fortfarande! På bröstet, magen o ryggen. Vissa ser nästan ut som små finnar. Vi va inne på vc och där sa dom att det var virus plitor och en del barn får dessa istället för förkylning eller att en förkylning är på g. En dag efter att vi va där blev lilleman förkyld, nu är dom på väg bort även om det är en del kvar. Vi fick rådet att hålla honom så sval som möjligt och om de kliar skulle man lägga på kylbalsam!

2013-09-11
jessicamalin
jessicamalin

Blir så nojig när jag inte har nåt att jämföra med då d e första barnet. Dom e bara röda o små små, inte så finnliknande som när han va mindre. Tredagarsfeber? Får kolla upp d.

2013-09-10
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...