App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

På måndag ska vi....

...åka till Astrid Lindgrens Barnsjukhus för att undersöka varför vår son fått krampanfall. Var i måndags förra veckan det hände och vi var till akuten och idag fick vi brevet med tiden. Skönt att få träffa en läkare så pass fort!

2013-09-10
Hnoss
Hnoss
Barn på 2 år och 10 månader

Krampanfallen kan nog se lite olika ut från barn till barn skulle jag tro. Vår som började rycka i huvudet, med hakan mot bröstet, och sedan började det även rycka i armarna och lite lite i kroppen. Ögonen var stängda och när jag lyfte upp honom av ren reflex så började han skrika men lugnade sig inte förrän jag lade honom ner och han fick fortsätta äta. När det hände höll han på att äta ur sin flaska. Medan han fortsatte äta så blundade han/halvsov och hade några starka moro reflexer under tidrn han åt. Sedan piggnade han till och var som vanligt efter det, kanske lite mer trött bara. Krampanfallet varade bara i ca 5 sekunder, när jag löft upp honom slutade han rycka.

2013-09-12
Hnoss
Hnoss

Tack

2013-09-12
Hnoss
Hnoss

Hoppas på att er son är frisk och mår bra :) men får jag fråga hur det ser ut när de små får krampanfalk? Vad händer?

2013-09-11
Bouzidi
Bouzidi

Tack för omtanken!

2013-09-11
Hnoss
Hnoss

Skönt att få svar vilket som! Hoppas allt går fint och att det inte är ngt allvarligt! Lycka till!

2013-09-11
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

Ja verkligen snabbt jobbat! Blev nästan lite chockad att vi fick tid så fort :P Ska bli skönt att få honom undersökt och förhoppningsvis är det ingenting fel med honom alls :)

2013-09-11
Hnoss
Hnoss

snabbt jobbat, hoppas att det inte är något allvarligt.

2013-09-10
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...