App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Karln bestämmer över mig!

Åh jag blir rent ut sagt GALEN på min sambo, han bestämmer precis allt vad jag ska göra, speciellt idag. Imorse gnällde han på vilken frukost jag åt, den var tydligen för onyttig.. Sen frågar jag vad vi ska äta för mat idag och de enda jag får till svar är ; jag vet inte... Och nu bestämde han sig för att åka iväg med lilleman en sväng och vad vräker han ut sig? Nu åker vi iväg så du kan städa i lugn och ro? Jaha så de är bara jag som har stökat ner då? Vanligtvis brukar vi hjälpas åt med all hushållsarbete! Alltså ja denna dag är jag riktigt less, och jag kände att få skriva av mig lite! Är det någon annan som upplevt samma sak?

2013-09-08
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 3 månader

Vi hade nog en dålig dag båda två igår, jag gjorde iaf inte som han sa! Men visst är de skönt att få lite egen tid ibland, men då kan man väl åtminstone komma överens om att jag städar och du tar sonen?

2013-09-09
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 3 månader

Ja just nu så känner jag bara för att packa mitt och lillemans saker, fast ändå inte.. Jag älskar ju honom men jag kan bli galen när han är såhär, bestämmande typ!

2013-09-08
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...