App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

barnens morfar/min pappa som skiter i mig

min föräldrar är skilja sen 6 år tillbaka.... pappa har en ny tant o en bonus son på 14år... mamma har ingen... men tillsaken så kan inte pappa komma på samma kalas/tillställningar när min mamma kommer... vad ska jag göra, min stora barn på 9 år undrar varje gång varför.... jag blir så ledsen o arg, vi hade barndop i aug å han kom inte... dom små barnen (född 11 o 13) kommer inte vem han är... ska de vara så... är de någon annan som har föräldrar som inte bryr sig?!?!?!

2013-09-08
lelin83
lelin83
Barn på 3 år och 6 månader

hej, min morfar är så, han bryr sig inte om min mamma eller mig av min syskon, min storasyster har han ringt och även hälsat på.. detta sårat mig något enormt och jag hade gett upp om honom tills då min dotter skulle döpas och min man tyckte att vi skulle bjuda honom men jag var osäker tills min morbror skrev till mig att morfar sagt till honom att han ville komma. Så jag ringde honom och bjöd honom... då kunde han helt plötsligt inte komma för han hade inga planer på att komma till Uddevalla... så han frågade om han kunde komma när han var på väg hem då han ändå körde igenom Uddevalla och det så jag gick bra för jag ville träffa honom då jag saknar honom men också för att jag ville att han skulle träffa min dotter... dök han upp då ?? nej.. inte ens ett samtal, inte ens idag 4 månader senare... :-( han har sagt det själv att han inte bryr sig och har ingen tid... så han är från och med dopet ute ur mitt liv tyvärr..

2013-09-28
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Hej, jag är 22 år och mina föräldrar skiljdes när jag var 18 månader. Dom kommer överens och dom träffas på min helsysters tillställningar ( kalas, student osv). Men min pappa kommer aldrig på mina, han kom på mitt bröllop i och för sig. Det är till och med så att min make börjar bli irriterad att vi alltid ska åka och besöka honom och hans nya fru och deras dotter ( min halv syster), men han kommer aldrig och hälsar på eller hör av sig. Jag vill att min son ska veta vem morfar är så jag anstränger mig men för min skull har jag slutat bry mig, eftersom han aldrig visat att han bryr sig om mig men mina två systrar gör han massor för. Det är skumt för jag vet inte vad jag gjort för fel heller.

2013-09-28
jennys91
jennys91
Gravid i vecka 9

Måste få klaga av mig., också haft en tuff skilsmässa mellan mina föräldrar och det höll på i cirka 4 år och nu.. Har de börjat igen.. Skulle prata med mamma allmänt sådär och hon börjar med att hon inte kommer komma på vårt dop osv för pappa eventuellt kommer vara där osv och aldrig någonsin ngt sånt så länge han är där.. Och därför hon vill flytta till Colombia så "alla" slipper henne och jag behöver inte tänka på att ordna allt dubbelt och så.. Hon vägrar och han beter sig som ett svin mot henne fortfarande men ingen ser det bla bla så sa jag jo jag ser och har alltid gjort han är likadan mot mig.. Men nu fjäskar han bara för han har Cici nu osv, men jag kan ju inte hata henne för de? Hans nya för hon är trevlig och snäll och gillar nästan henne mer än pappa, alltså hon har ngt mellan pannbenet. Så fortfarande allt i mitt liv så fort de kretsar kring han är förstört!.. Kommer aldrig kunna hålla ngt när barnet kommit för hon vägrar vara där. Jag vet om att pappa är ett svin och jag aldrig kommer förlåta honom för vad han gjort mot familjen men jag känner han är ändå min pappa och kan inte stänga ute honom helt.. Känner att jag måste välja och hamnar i mitten igen och jag orkar inte IGEN..

2013-09-20
Manssoon
Manssoon

Min mamma har inte ens sagt grattis till att jag är gravid! Är i v26 o inte en ända gång har hon frågat hur det går, hur jag mår, hur bebis mår eller något liknande.. Men hon har inte heller brytt sig om mig innan så varför nu? Jag har slutat bry mig, för har hon inte visat ngt intresse för mig innan eller under graviditeten så kan hon bli väck när bebis är född! Alla gör sina aktiva val, sluta jaga deras uppmärksamhet, dom vill uppenbarligen inte av egen vilja...

2013-09-12
Tuttilutta
Tuttilutta

Vad tråkigt med sådana föräldrar! Det blir alltid på bekostnad av barnen.

2013-09-12
sofia nilsson
sofia nilsson

har oxå en pappa som skiter i mig helt o hållet. o han har fru men inga fler barn förutom mig. ringde han o sa att han skulle bli morfar o han blev schokad o sa att jag är för ung med mera men att han ändå vil vara delaktig. bara de att han inte har brytt sig om mig på 18 år typ o jag är nu 21. så hoppas han inte sviker mitt barn sen för gör han det så får han aldrig mer se oss. vill inte att mitt barn ska behöva lida så som jag gjorde.

2013-09-11
ecstasy92
ecstasy92

inget våld,

2013-09-11
lelin83
lelin83

Håller med Catpuss, det är något mor och far får lösa!!

2013-09-11
Sannastekpanna
Sannastekpanna
Barn på 2 år och 6 månader

trist.. kan dom inte vistas i samma rum för barnbarnens skull liksom?! tycker jag e sjukt konstigt och löjligt! så länge det inte handlar om ett förhållande där det förekommit våld såklart men antar inte så är fallet här !

2013-09-08
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...