App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Haklappar, haklappar & åter igen haklappar!

Hej alla glada mammor och pappor! Detta är första gången jag skriver något här på libero's fina sida. Hoppas att någon kanske kan dela lite tips till mig angående haklappar. Nu har lillan börjat provsmaka och jag kan tänka mig hur mycket mer man måste tvätta haklapparna. Fick höra om haklappar med armar. Någon som provat? Kan tänka mig att de är bra. Vet någon var man kan köpa sådana? Ha det bäst! Mvh Mamma till lilla miss J

2013-09-08
Kelemenbebis
Kelemenbebis
Barn på 1 år och 11 månader

Jag gillade inte de från IKEA. Däremot de från Baby Björn. Finns både med och utan ficka, där jag föredrog de med. Till min stora tjej, som kladdade enormt, använde vi detta förkläde under en plasthaklapp, då räddades hennes kläder för det mesta. Hon använde haklöapp ända upp i treårsåldern. Stora killen har främst behövt stora mängder dregellappar. Min yngsta har knappt behövt haklapp alls.

2013-09-08
ElinVS
ElinVS
Bebis på 17 månader

Hej! Vår son provsmakar han med och vi använder oss av hm:s hakklappar i tyg med plast på baksidan och som tål att tvättas. Har dålig erfarenhet av de med ärm från jobbet då jag jobbar på förskola, tycker att de är mer ivägen än till hjälp. Men det är min åsikt. Prova och tycker du inte om dem så går det ju att använda som sagt när man ska pyssla och barnet har blivit äldre :-)

2013-09-08
Maddjon
Maddjon

Vi använder också de från ikea, fungerar riktigt bra för oss. Både till matningen och till kladdigt pyssel :)

Men man behöver ju inte tvätta dom varje dag, vi använder dom 1-2 veckor (beroende på hur mycket kladd det blir) sedan kastar vi in dom i maskinen. Torkar ju såklart av dom titt som tätt med

2013-09-08
KruXet
KruXet

vi kör med eska platshaklappar.. de funkar fint! .till lilleman hade vi en hel dress men använde den inte aå mycket.
sen körde ja typ på honom då han hatade de i plast.
tycker de e bäst annars då de bara e å skölja av efter varje måltid

2013-09-08
osisen
osisen

Jag instämmer med ClsslL. Köpte faktiskt precis såna på Ikea till min 2½ åring, tänkt till vattenfärg och annat pyssel :-)

Jag hade en uppsättning haklappar i tyg som jag sköljde i varmt vatten och diskmedel efter varje matning, så behövde jag inte tvätta dem i maskin så ofta.

2013-09-08
ChildofJune
ChildofJune

Hej, Ikea har haklappar med ärmar. Själv tycker jag inte så mycket om dem eftersom de är lite stela i tyget och krångliga att få på. Jag klippte av ärmarna en bit för jag tyckte de var för långa, och det blev liiite bättre. Men det är ju vad jag tycker. De är ju från Ikea och är inte så dyra så testa dem och se vad du tycker. :)

2013-09-08
Marlene00
Marlene00
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...