App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kappahl

Kappahl har nog just nu, de finaste barnkläderna, särskilt i märket Newbie. Handlade lite smått idag, alla barnkläder ta 3 betala för 2 (passa på fram till 7 sep) och även på newbie. Kunde inte motstå den fina ugglemössan. Tyvärr var ugglebodyn slut, så som jag suktat efter den men inte vågat handla förtidigt :(

2013-09-07
Hanfra
Hanfra
Barn på 1 år och 7 månader

Trollflikka. Ja de har också jättefint kläder :) en till butik som har suveräna kläder men även andra barnsaker är lilla Violen. Finns på både nätet och i Jönköping :)

2013-09-12
Hanfra
Hanfra
Barn på 1 år och 7 månader

Har typ allt från Newbie. Knarkar typ Newbie! Haha :)

2013-09-08
1katarina1
1katarina1

När det handlar om så små storlekar brukar kvalitétsskillnaden inte märkas. Annars är i alla fall Lindex bättre än H&M, Kappahl har jag inte så stor erfarenhet av, några byxor i någon av de första storlekarna bara. Dock har jag märkt att man får vara försiktig när man knäpper upp bodies, är man för hårdhänt blir det hål precis vid knapparna i grenen... vanligast på våra bodies från H&M...

2013-09-08
ChildofJune
ChildofJune

MillisG: Jadu, de kommer vara lätt att köpa för mkt ;) allt är ju så fint! Ska också köpa i lite olika storlekar :)

2013-09-08
Hanfra
Hanfra
Barn på 1 år och 7 månader

Catpuss: kollade kappahls hemsida i torsdags, då fanns den i beige men igår när jag kom hem fanns den kvar i rosa bara. Men ska ta mig en titt än en gång :) Är förstföderska så jag är redan allmänt förvirrad om alla storlekar, vilka man ska ha i början och så ;) men hoppas på att jag inte får en allt för stor bebis. tycker inte Newbie är så mycket dyrare än ex. H&M och Lindex? Kanske har fel? Kvalité osv, vet jag inte. Däremot om storlek, har en body från polarn och Pyret som är i 56 och den är jättestor jämfört med vissa andra bodys i samma storlek. Ja, Newbie kommer jag nog handla mer av, kul att de släpper nya plagg så ofta med :)

2013-09-08
Hanfra
Hanfra
Barn på 1 år och 7 månader

Tycker då att KappAhl's eget märke Kaxs iaf e väl tilltagna i storlek. Tyck Lindex e då oftare mindre i storlek, alltid deras kläder min dotter vuxit ur först. Men alla e olika. Tyck oxå deras newbie kläder e fina, dottern hade en jätte fin onepiece därifrån.

2013-09-08
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...