App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Propavan?

Är de nån mer som ätit de? Började härom dagen.. Första natten somnade jag väldigt snabbt och var väldigt trött när ja vaknade på morgonen.. Igår kände ja ingen verkan mer än ögonlocken var tunga.. Låg vaken länge som vanligt.. Börjat snart jobba och måste få rätt på sömnen.. Hur har ni varit efter att ha tagit propavan? Somnat snabbt? Ska se nu några dagar annars kanske jag får byta! Idag känner jag mig inte direkt sömnig!

2013-09-06
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Jag har tagit baldrian-dispert ibland. Fungerade bra för mig.

2013-09-08
solskensmamman
solskensmamman

Ja insomningstabletter är vanebildande men jag tycker inte du ska vara rädd att prova. Har man bara sunt förnuf går de bra. Dom är ju jättebra att äta för att få in rytm i sömnen.

Ibland äter jag mina 5 dagar i rad och ibland en gång varannan månad. Har inte haft problem att avstå under graviditen. Äter voltaren regelbundet annars mot smärta med sen vi började försöka bli gravid har jag inte ens ätit alvedon. Jag har ätit sömntabletter till och från i tio år utan att bli beroende. Det gäller att inte ta dom när du inte måste, det kommer gå bra.

2013-09-07
burtonmamma
burtonmamma

Fick som sagt inte själv pratat med honom.. Men ska ringa på måndag igen.. För det är just inspmningen som är värst

2013-09-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

min sambo äter propavan o han tar dem 2-3 h innan man ska sova o han somnar som han ska. han är även piggare dagen efter. sen ska man bara äta dessa om man har extrema sömnsvårigheter annars funkar dem inte. jag testade o va bakis som fan dagen efter o jag brukar sova bra. så kolla med din läkare om det.

2013-09-07
ecstasy92
ecstasy92

Okej.. Då ska jag ringa läkaren nästa vecka och be honom skriva ut insomningstab istället.. Fick ju inte pratat med honom själv förra veckan.. Utan bara hans sekreterare som ringde.. Hade nämnt sömnproblemet för henne.. Så läkaren tog väl för givet att de var att sova.. :/ blev bara sjukskriven en vecka till desutom.. Han tyckte att man inte är sjukskriven när 3 mån tydligen.. Så länge ja inte få rätt på sömnen så går de inte jobba!!

2013-09-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Propavan är ju en sömntablett, jag skulle ta mina 2 h innan sömn. De hjälpte mig inte att somna in, men jag sov lääänge. Sen var jag bakis fram till 14-tiden och vaknade aldrig riktigt under dagen.

Zopliklon däremot eller imovan är insomningstabletter och har en halveringstid som är betydligt kortare. De hjälper mig att somna fort, jag vaknar och går på toa som vanligt men sover endå bra till morgonen.

2013-09-07
burtonmamma
burtonmamma

Ja jag är verkligen skit trött när jag vaknar! I torsdags låg jag och sov hela förmiddagen efter ja lämnat lillan på dagis!!

2013-09-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Min läkare ville bara sjukskriva mig en vecks till.. Ska jag jobba måste jag få tillbaka sömnen.. Blä!

2013-09-06
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Tar har tagit dem strax innan jag lägger mig.. De står att de ska ta 30-60 min.. Ligger och läser lite å kollar mobilen en stund efter.. 25 mg

2013-09-06
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

På mig fungerade dem inte alls. Fick myrkrypningar i armar och ben och sov ännu sämre än annars...

2013-09-06
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...